Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Zaključana Poništeno pitanje 50 bodova

Cura, Raskid, Lijek ?

3.553 pregleda · 60 odgovora · otvorena 12.12.2012. u 02:23

Vozdra drugovi!

Malo sam s'je**n, pa da zapocnem. Dugo sam u vezi skoro pa 4 godine, pa sam saznao nesto oko moje djevojke upravo juce, a to se desilo prije 2 godine, nije me prevarila ali je bilo blizu, sad znaci ne mogu sebi doci zbog toga sto je bilo, ne pomazu ni lijekovi, ni tablete za smirenje, hocu da je ostavim da je zaboravim, ali kako.?? Molio bih da neko ima pametan odgovor, nemojte samo pricati nadji drugu, prebolit ces ti to itd.. 
hajde sta si se isfuro, kao da si je kontao oženit bog te.. 
spY je napisao/la:
hajde sta si se isfuro, kao da si je kontao oženit bog te.. 
Buraz, sto je najgore, zivi pored mene 2 kuce, i zamisli tu situaciju sviju ti...
scootzzZz je napisao/la:
Buraz, sto je najgore, zivi pored mene 2 kuce, i zamisli tu situaciju sviju ti...
j**i ga, je**t ce te to što ti živi blizu..  idi pricaj sa njom, ne mozemo ti mi pomoc nikako  provjeri jel istina, šta je bilo.. sjednes popricas, ako bude istina.. lijepo je vrati materi i reci game over legendo.. 
Jarane, desilo se prije 2 godine a nije te prevarila, šta je onda u pitanju ? Ako misliš da joj više ne možeš vjerovat' onda je ostavi nekako je***i ga, vječita sumnja u nju će te pojest' unutra.

I jedini lijek je da sam sa sobom "popiješ kafu". I u biti, najlakše ti je da je počneš mrzit'. 
Ne možeš je zaboraviti niti ćeš sigurno, vrijeme je jedina stvar koja ti može pomoći. Najbolje bi ti bilo da prihvatiš istinu tj. šta je već htjela uraditi na početku će biti "bolno" ali sa vremenom ćeš to prevažići i osjećat ćeš se bolje! Još nešto što bi ti dobro došlo jest neka cuga, družene itd sa prijateljima uglavnom nešto da se opustiš i zaboraviš na sve probleme i nju. A već ako si bijesan odeš lijepo u gym i siluješ vreću, ne znam šta da ti drugo kažem nađi sebi neki hobi i kao što kažu "Vrijeme liječi sve" pusti Miroslava Ilića i ekipu  ne daj se liku 

Post dobio aplauz od spY

Jednom pokuša, uvijek će pokušat.. Još te je lagala stalno.. I Bog zna koliko je puta opet ponovila... a možda i nije..

Ako je nešto što se ne može oprostit.. tip prevare neke.. Bolje je da ostaviš, ako se bude kajala vratit će se.. Ako ne, onda joj je izgleda svejedno. Ti ako imaš čvrst dokaz možeš da se braniš i imaš razloga da je ostaviš..

A što se tiče boli i svega ostalog.. To će vremenom proć.. Izađi sa jaranima, izađi sa drugom curom ( ne odma, nego poslije par sedmica, mjeseci.. al samo ono da se provodiš za jednu noć )

Post dobio aplauz od spY

Rekao sam da cu biti off al et , ispostovat cu te 

Jadan si ako se sjebajes jer nisi imao rezervu 

Da si bio musko , nebi ti se to sada desilo 

Simply [ klin se klinom izbija ]

Ja sam se kontao zenit al nije to to vise 

Jbg`˛

Nije sudbina bila naklonjena tebi 
Kao sto je neko iznad rekao. Otidji popricaj sa njom, vidi da li je to istina. Ako je tako ne vrijedi kosu gubit i padat u depresiju. 
konju prevarila te je I TI JOS DVIJE GODINE BIO S NJOM ? aj reci da nikad nisi sumnjo! brate moras biti jak i ne budi p1cka ostavi je ima milion zena a ne neka , i nemoj se slucajno u kucu zatvorit eto to je to sto moras uradit , ali pazi moras :D
Brate moj, ja živim ulicu od tebe, znam da ste drama dugo skupa bili .. dosta puta je na FaceBooku bilo 'raskida', pa opet skupa i sve .. ako je iskreno voliš i ako ona iskreno voli tebe onda će te prevazići to, pričaj sa njom. Al' ako te ne poštuje, htjela te prevariti i to, u svakoj narednoj svađi ti ćeš njoj spomenuti to, a ona tebi, 'mislila sam da si mi to oprostio' - naravno ako se pomirite itd.
Dakle, ima ona jedna 'gdje je puklo jednom, pući će opet'.

Nadam se da će te ostati skupa, mislim fkt. ste dugo skupa, nije nekako fer da to sve ostavite iza vas, ali nemoj ni pomišljati na pomirenje ako će te ona tako 'za dlaku varati', jer će možda nekad' otić' do kraja.

Ja iskreno ne tražim curu samo zato što je to pakleno vruća obaveza i svaka čast onome ko ima curu i u dobrim je odnosima s njom, dakle ne svađaju se svako malo već su već duže vrijeme u vezi itd.
Brate sta da ti kazem, sad ce ispasti da lupetam al jbg. Neznam stvarno, dali si ti tu (strasnu informaciju) cuo od nekoga prijatelja ili nekog njenog bivseg. Ja bi poprico sa njom da kaze dali je to to, kad bi pocela mucati samo bi se okreno nebi vise ni rijeci poprico (bar bi ja tako postupio), ima vise ljudi al ja jednostavno necu vise da se vezem za zene, ona ce uvjek to sjebati nekim razlogom, to je glupo to se nemoze opisati. Ali vidi tvoj slucaj, brate puno je 4 godine. Kada milis da nemoze biti gore od jedne sitnice, vjeruj zena napravi da napravi jos goru i puff tu bude kraj. Neznam koliko ti imas godina, al ti je uzela 4 godine (na kraju bi bile uzaludne), neznam jesi ti varo nju ali ako si joj bio vjeran cjelo vrijeme onda stvarno te ne zasluzuje. Najbolji ljek jeste da popricas sa njom. Vidi da pokus da odrzis vezu tako sto ces popricati sa njom jedno 24 sata, ako bas moras, reci joj kako se osjecas, sta si sazno, sta mislis, i sta ces poduzeti. Vidi njenju reakciju, hoceli joj biti zao, dali ce se kajati. Ako joj bude svejedno odmah je nabi nogom. Mlad si pun je svjet zena naci ces drugu. "Ljepe zene svuda oko nas...."

Neznam dali sam samo blableto ili sam ti pomogo al vidi sve je na tebi.

Jedino ovo mogu zavrsiti ovim dvijema pjesmama !

https://www.youtube.com/watch?v=-yVWFaJFo3o
https://www.youtube.com/watch?v=CUa4jhBDG_I
desilo se prije dvije godine a i dalje je sa tobom? point.
mućni tom glavom i pričaj sa njom.
Je***a situacija prijatelju  al kad malo bolje skontas i ti si nekad imao zelju da se sa nekom drugom skontas tako to, jbg i ona je covjek obicni ko i ti. I sam kazes da te nije prevarila al je islo u tom pravcu, e sad saznaj pravu istinu, mislim da li je ona na kraju odbila tog lika ili on nju?Ako je on nju ODJEBI TI TO ODMAH, a ako je ona njega onda je super prijatelju jer joj je doslo iz guzice u glavu i nije htjela da izgubi te 2 godine sa tobom  . Hajmo reci tu svoju "strast" ili sta vec je gurnula u stranu jer je shvatila da samo TEBE voli! Kazes da ste zajedno 4 godine, ako je preostale dvije godine bila normala prema tebi, dokazivala da te voli ocigledno je skontala da je zamalo napravila "fatalnu" gresku i sad cini sve kako bi sama sebi oprostila i kako bi smirila savjest. Ako mozes predji preko toga (iskreno ja nikad ne bih mogao jer sam ters od covjeka  i svaka mi je***a sitnica smeta ), ali jbg ja i sam znam da nisam normalan, pa et ' nadam se da si ti normala momak koji je spreman na kompromise . Ako se pomirite, nikad ali bas nikad brate nemoj da joj pokazujes da ti je stalo do vise do nje nego sto je njoj do tebe! Ovo ti vazi i za svaku buducu vezu  Neka one igraju oko tebe, a ne ti oko njih. Time ces ih "zagolicat" pa nece imati vremena da traze druge oko sebe, nego ce se truditi samo za tvoju ljubav  A jbg ako se ne pomirite onda se samo fataj jarana, kakvo vrijeme kakve ku****e pusti Miroslava Ilica  , ne dopustaj sebi da budes toliko usamljen da imas vremena da razmisljas o njoj, uvijek budi u obavezama, situacijama u kojim nemas vremena da trosis zivce razmisljajuci o tome. Pocni trenirat nesto ako vec ne treniras, druzi se sa rajom, uci za skolu il za fax. I eto za kraj uvijek imaj u glavi da vise vrijedis od nje i da si jaci od nje jer si mogao da odolis onim ku******a sto skoro gole hodaju gradom, a ona nije mogla nekom pederu 

P.S Upravu je bok1 uvijek treba imati rezervu  bolje da mi njih sjebemo nego one nas (sto je nazalost svakodnevnica  )
Jarane j**o ga zivot da ga j**o .Takav je sav sjeban nekakav rad iljubavi .Volis nekog toliko pa skontas da te ne j**e ni 5 % .Tesko je to je****a , nema ljeka za to .Ne znam valjda samo vrjeme sve ljeci , bar je mene ali naravno ne potpuno .Ne moze proci ni dan da ne pomislim na nju , bukvalno dan .Je***o je to .Jos ako je bila duga veza , bilo je tu svega sigurno i nemoguce je to tako lako zaboraviti .Jos ako si u njoj nasao i najboljeg prijatelja kao u mojoj situaciji eh onda Bog nek ti je na pomoci
vrabaCC je napisao/la:
Jarane j**o ga zivot da ga j**o .Takav je sav sjeban nekakav rad iljubavi .Volis nekog toliko pa skontas da te ne j**e ni 5 % .Tesko je to je****a , nema ljeka za to .Ne znam valjda samo vrjeme sve ljeci , bar je mene ali naravno ne potpuno .Ne moze proci ni dan da ne pomislim na nju , bukvalno dan .Je***o je to .Jos ako je bila duga veza , bilo je tu svega sigurno i nemoguce je to tako lako zaboraviti .Jos ako si u njoj nasao i najboljeg prijatelja kao u mojoj situaciji eh onda Bog nek ti je na pomoci
A true will cannot be defeated! ;) sve je moguce i moguce je zaboraviti takvo sto u tvojoj situaciji samo ako imas nacin kako treba.. imao sam i ja situaciju pa sam jse zaboravio brzo. bitno je koja bolje radi te neke stvari :)
Kralju zaljubit ces se i od ljubit u zivotu bar jos 10 puta i onda ce jednog dana doci ona prava : )

no sikiriki !

j**i naokolo dok si mlad! =)
Anese cundaro :) nemoj joj ni slucajno pokazati da si slaba karika , fino raju za ruke i u kafanu , prvu trebu za struk pa kroz ulicu njoj pred ocima provodaj :) da je malo dusa zaboli i da joj bude kao tebi jer zensko dok ne osjeti na svojoj kozi to MOZGU NE PRIMA isto zidu da govoris. Ako vam je sudjeno bit cete opet skupa nekad u buducnosti kad se mogne prevazici to sto je uradila jer znas kako kazu vrijeme sve lijeci i to je tako 100% :)
gandžu puši 
Šta sam konto reć, ja sjetih se. Pajdo moj da si sa njom 40 godina opet bolje prekinut vezu nego prikrivat neko bitno i vitalno pitanje. Bolje tjedan tuge nego život mizerije. Ne znam, ja bi nju pitao jesi li iskreno reci, ako je kriva ariverdeći sinjorina ariverdeći mi amore

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.