Kako da znam koji su mi video na YT kanalu Copyright?Hvala.
Diskusija
YouTube Copyright
166 pregleda · 10 odgovora · otvorena 11.12.2012. u 23:24
Ides u Video Manager i svaki video koji ispod njega ima nekavu notifikaciju i.e "Third-party content" ili nesto takvo je copyrighted.
Post dobio aplauz od miire
KRY1337 je napisao/la:
Ides u Video Manager i svaki video koji ispod njega ima nekavu notifikaciju i.e "Third-party content" ili nesto takvo je copyrighted.
EDIT:Ja sam poslao za youtube parntnera imam preko 2000 subscribera i dosta vievsa i sad ako bi stavio te videe privatno jel se tad vazi da kao copyright mislim oceli oni vidit te moje privatne videe slao sam fullscreenu.Ili moram bas izbrisat?A odgovorili samo da imam copyright da moram uklonit pa da im ponovo posaljem zahtev
next96 je napisao/la:
Imam na nekim videima sto sam pre snimo od kantera i ispod njih mi pise Podudarajući sadržaj treće strane.Na nekoliko i tako isto pise i na nekim pjesmama sto sam postavljo a na nekim da su blokirani u nekim zemljama
EDIT:Ja sam poslao za youtube parntnera imam preko 2000 subscribera i dosta vievsa i sad ako bi stavio te videe privatno jel se tad vazi da kao copyright mislim oceli oni vidit te moje privatne videe slao sam fullscreenu.Ili moram bas izbrisat?A odgovorili samo da imam copyright da moram uklonit pa da im ponovo posaljem zahtev
KRY1337 je napisao/la:
Pa taj video sadrzi neki copyrighted content, bilo da je to pjesma, ili neki dio u klipu, ili neka slika itd.
next96 je napisao/la:
Ok.Procitaj ovaj gore iznad post edit sam pa mi odg.
KRY1337 je napisao/la:
Ja kad sam aplicirao za Machinimu, dovoljno je bilo da samo stavim Private i toliko. Mozes mi poslati SS iz Settings-a, da vidim tvoj account status?
next96 je napisao/la:
Sve su zelene tackice na sve tri
KRY1337 je napisao/la:
Ok, samo stavi klipove koje imaju copyright Private i to je to.
Posto ja u utorak prosli im poslo tek sad odg.Pa da se nenadam bezveze
next96 je napisao/la:
E znas li oceli me prihvatit posto su samo to napisali, da je nedostajalo jos nesto napisali bi i to?
kad skines video obradi ga u nekom programu za obradu videa, izmjeni zvuk, isjeci dodaj neke stvari i eto ga. nema problema sa copyright
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.