Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Play station

1.020 pregleda · 29 odgovora · otvorena 29.03.2007. u 16:11

Cuo sam da je u BiH dosla ps3 i da je njena cjena oko 1800 KM(u paketu sa 1 igrom,1 djoistik-om).
Mnogi mi nisu vjerovali kada sam rekao da je kod nas konzola dosla prije mjesec dana.
Pa da bi se uvjerili evo slika...

Gazda kluba je konzolu platio 599 Eura,uz nju je kupio i 4 igre (60 eura po igri),COD3,NFS Carbon,
Blazing Angels i Full Auto 2.
Konzola je vec konektovana na Int.mrezu.

btw:ps3 je kupljena na Bliskom Istoku

5153 je napisao/la:
plejstejsn je zakon

ZAKON ZA SVE IMAS PRAVO
ovo je najluda i najljepsa konzola ikad napravljena imam srece sto sam je kupio jedva cekam i pentium 5 juuhuuu
               adipandzic je napisao/la:
ovo je najluda i najljepsa konzola ikad napravljena imam srece sto sam je kupio jedva cekam i pentium 5 juuhuuu

ti si nesta kupio...ti pises o procesorima...daj nemoj pricat gluposti..to ono jeej ja imam pentium 4 a ti imas pentium 3..ja sam *** za tebe.. ti ko da se natjeces s drugima..

(pisem gluposti i zaebavam se, tak da, dosadno mi je jako pa moram mal pisat)

ps3 kod nas isto ja vidio u nekoj trgovini...bilo tamo i za igrati al sam bio u prolazu pa ne bi..ipak meni je 100000x bolje igrat s misem i tipkovnicom nego s joystickom..
               Wendigo je napisao/la:
Prvo netreba mi imam ps 1, ps 2, DreamCast, dosta meni sta ce mi vise, ja i imam Computer... Jes da je grafika dobra li je bolja kod compjutera (kada mu turis 256 MB ATi auuu), cuo sam da ps3 ima HDD ? Dali ima ili nema, Ali kompjuter ima 150 GB
Po ovome zakljucujem da je kompjuter bolji od PS3..

nemozesh porediti conzolu i pc ?
               3wiR je napisao/la:
Ima u Bihacu 1400KM pa vi kupujte u sarajevu hahah to je selo!!!

Imal kod Vas gradjana krompira...kod nas u Sarajevu ima ....

Post dobio aplauz od storm_raider

evo da se i ja (novak) prikljucim,ne znam ko rece da je PC bolji od PS3,ljudi prvo ne mijesajte kruske i jabuke!
drugo PS 3 je napravljen za igranje,a PC je za razne stvari i ako niste znali PS2 ima samo 4 MB graficku pa opet igre na njoj izgledaju bolje nego PC sa grafickom od 128 mb
a tek PS 3 kakav ce bit ,sa procesorom od 3,2 Gh,podrskom HDD,podrskom za blue ray diskove,e kakav ce to masinerija bit,ove igre sto tek izlaze sve je to nista,samo cekajte GT HD ,nek se onda neko usudi porediti bilo koju igru sa PC sa ovom Velikom igrom!
Ja sam prodavao od prijatelja PS3 s coca-cola nagrade za 1100 i niko se nije javio, mozda prije nekih 2 sedmice. Ali sam ga ipak prodao

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.