Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

CS:GO Steam account- Pogodi i osvoji !

600 pregleda · 32 odgovora · otvorena 08.12.2012. u 01:11

Nakon sto sam prosli put postavio nagradno pitanje i u kojem sam dobio tocan odgovor, napisao sam da mi se javi pobjednik, medjutim cekam ga vec 7-8 dana i nejavlja se.
Odlucio sam ponovo postavit nagradno pitanje.

Ovaj put cete odgovarati na navedena pitanja, onaj ko bude imao najvise tocnih odgovora osvaja nagradu.

Na ovom linku:
http://kvizovi.net/veliki-kviz/kviz-1.html

imate ponudjena pitanja na koje trebate dati odgovore.
Nakon sto odgovorite pitanja dobit cete rezultat koji trebate okaciti ovde(Uzeti SS).

Igra traje do sutra navecer 23:59h.

Nakon toga ce netko od vas dobiti nagradu, pobjednik ce biti odabran random.(Neka svatko ispod svoga SS upise broj od 1 do 99).

P.S Ako moze u zanimljive do sutra navecer da se tema ne zagubi!!

Sretno!! :)
ti nisi normalan, j**o kviz,kontam ima 20-30 pitanja kad ono 100 iha hu

eto ti drugi pokusaj, al zamalo

zasto radim je***i kviz kad ces ti izabrat preko randoma

66

55

34

22

edit jedno pitanje

ovdje kazes "Ovaj put cete odgovarati na navedena pitanja, onaj ko bude imao najvise tocnih odgovora osvaja nagradu."

pa onda kazes

"Nakon toga ce netko od vas dobiti nagradu, pobjednik ce biti odabran random.(Neka svatko ispod svoga SS upise broj od 1 do 99)."

ko sad dobija nagradu onaj ko najvise odg ili kog izvuces

56
Micron je napisao/la:
:D:D

22 :)

edit :D jedno pitanje

ovdje kazes "Ovaj put cete odgovarati na navedena pitanja, onaj ko bude imao najvise tocnih odgovora osvaja nagradu."

pa onda kazes

"Nakon toga ce netko od vas dobiti nagradu, pobjednik ce biti odabran random.(Neka svatko ispod svoga SS upise broj od 1 do 99)."

ko sad dobija nagradu onaj ko najvise odg ili kog izvuces :D
drug ovo je totalna glupost sto je momak uradio s kvizom... random u redu ali dati kviz a pored toga imati otvoren tab google ;) to je vec...
NightWalker je napisao/la:

34
hahahaha ja kontam prije nego sto sam postavio sliku, reku uzecu 34! Kad ono.. .I.

@topic

47

@ MUME

kume i ja bih isto uradio, ovo je dobar potez. Da omladina nesto i nauci, makar i googlala. Ostace neka informacija u glavi!
koliki bolid trebas bit da googlas 100pitanja :$ da bi imao 100%
17
Pitanja sto znam znam :P mrsko mi googlat

BR. 29

-Sa ovim kvizom , samo si napravio temu nepreglednom , nidje veeeze al et'.

13

25

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.