Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Progym i Importane teretane/Sarajevo

168 pregleda · 6 odgovora · otvorena 03.12.2012. u 20:13

Večer svima. Nego da odma pređemo na temu. Znači odlučio sam sa haverom krenuti u teretanu i gledao sam po netu ova Progym na Koševu me zainteresovala kao i Importane jer su velike pravo . Eh zanima me sada, ako ima neko da ide gore ili je prije išao, ima li gužve puno i kad ima najmanje raje? I također sam vidio neko je napisao da su tu ljudi koji pomažu na neki način kako se koriste sprave ili na neki drugi način da pomognu ?

Hvala
pa normalno da imas tutore u svakoj teretani, neces ti doc sam u teretanu dat 40 maraka il kolko vec i pocet radit sam, pa nisi valjda lud il mozda da ? ako da, preporucujem ti bendz klupu, stavi odma 95Kila ako izguras 2 put ne treba ti teretana svaki dan radi sklekove i trbusnjake

nije bitna teretana u koju ces ici, bitan je tutor koji ce te voditi kroz vjezbe, leptir, bendz, triceps, biceps etc etc...
Ne bih ti preporucio teretanu u importane centru iz razloga sto je jako zagusljivo. Ja licno ne bih mogao tamo trenirati, problem je prozraciti teretanu. A ti otidji mozda ti mozes, zavisi od osobe do osobe.
torQ7u je napisao/la:
pa normalno da imas tutore u svakoj teretani, neces ti doc sam u teretanu dat 40 maraka il kolko vec i pocet radit sam, pa nisi valjda lud il mozda da ? ako da, preporucujem ti bendz klupu, stavi odma 95Kila ako izguras 2 put ne treba ti teretana svaki dan radi sklekove i trbusnjake

nije bitna teretana u koju ces ici, bitan je tutor koji ce te voditi kroz vjezbe, leptir, bendz, triceps, biceps etc etc...
Jesi najaci
Uvijek je najvise raje navece... Ja ne volim takav tip teretana gdje dolaze modeli, pozeri, koji stoje vise ispred ogledala nego sprava.. Mada ono, ProGym, Prime, SportLife, su po meni najbolje teretane. Trenutno sam u Sport Life-u i prezadovoljan sam, a bio sam i u Importanneu, i nista posebno
insejn je napisao/la:
Uvijek je najvise raje navece... Ja ne volim takav tip teretana gdje dolaze modeli, pozeri, koji stoje vise ispred ogledala nego sprava.. Mada ono, ProGym, Prime, SportLife, su po meni najbolje teretane. Trenutno sam u Sport Life-u i prezadovoljan sam, a bio sam i u Importanneu, i nista posebno
đes bilderu
u progymu skoro 2 god ,ne mogu se pozalit od 7 pa dalje jest malo veca guzna al nista sto se ne moze izdrzat :) , sto se osoblja tice imas 3 trenenra ,2 mladi momci pomeci ce ti 100% kao i svima ,stoga progym bar sto se tog dijela tice

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.