Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

HELP ko zna :)

159 pregleda · 3 odgovora · otvorena 03.12.2012. u 19:58

Ovako dobio sam IP ban na eurobattle.net i kad pokusam uci na server uvjek mi pise THIS Accaunt ha LOCKED,resetujem modem da dobijem novu IP napravim novi acc odigram par game-ova i kad ocu ponovu uci ne eurobattle.net pise mi UR CONECTION HAS BEEN LOST,pokusam ponoov da se logujem opet THIS ACCAUNT HAS BEEN LOCKED provjerim na BANLIST acc pise MULTIACC IP BAN..

Eh sad me zanima kako da mogu normalno igrati jer nepostoji rijesenje za unban jer sam imao konfikt sa jednoim od moda tog servera,sad me zanima dal je neko imao slicno iskustvo i dal je mogao igrati a da je imao IPBAN..

Molim vas nemoj te mi govoriti resetuj modem,udji u modem,skini HIDE MY IP uradi ovo ono kad sam sve to uradio nista nefunkcionise....

Hvala Unaprijed :)
support ticket?

objasniš im problem detaljno?

šta si ti imao i koje probleme sa modom, pa si dobio to što trenutno imaš bog zna.

teško da ćeš se toga riješiti, ja samo znam da ako su ti dali IP ban, pozdraviš se sa akauntom.
Elysium je napisao/la:
support ticket?

objasniš im problem detaljno?

šta si ti imao i koje probleme sa modom, pa si dobio to što trenutno imaš bog zna.

teško da ćeš se toga riješiti, ja samo znam da ako su ti dali IP ban, pozdraviš se sa akauntom.
Pozdravio sam se ja sa accauntom,al kad napravim novi acc i novi IP igram na tome acc dok se nedicskonetujem kad ocu uci locked,vjerovatno RANGE IP 100%
Kao bivši administrator XPAMa govorim ti da će ti sve accounte banovati, pogotovo ako si se zakačio s nekim od administratora. Vjerovatno su ti banovali sve accounte, a ti i dalje nastavljaš koristiti 'hackove'. Nemoj se umisliti da ne postoji način i da su koristili samo IP ban. Vjerovatno su zabranili pristup s tvog računara. Pogotovo od kada je ovaj novi gproxy izašao, ta funkcija je 'pojačana', tako da se možeš pozdraviti sa igranjem na XPAMu. Rekao bih ti rješenje kako da se riješiš toga, ali pošto znam da si map hacker, i da imaš XXX banovanih accounta, neću.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.