Ovako dobio sam IP ban na eurobattle.net i kad pokusam uci na server uvjek mi pise THIS Accaunt ha LOCKED,resetujem modem da dobijem novu IP napravim novi acc odigram par game-ova i kad ocu ponovu uci ne eurobattle.net pise mi UR CONECTION HAS BEEN LOST,pokusam ponoov da se logujem opet THIS ACCAUNT HAS BEEN LOCKED provjerim na BANLIST acc pise MULTIACC IP BAN..
Eh sad me zanima kako da mogu normalno igrati jer nepostoji rijesenje za unban jer sam imao konfikt sa jednoim od moda tog servera,sad me zanima dal je neko imao slicno iskustvo i dal je mogao igrati a da je imao IPBAN..
Molim vas nemoj te mi govoriti resetuj modem,udji u modem,skini HIDE MY IP uradi ovo ono kad sam sve to uradio nista nefunkcionise....
Hvala Unaprijed
Eh sad me zanima kako da mogu normalno igrati jer nepostoji rijesenje za unban jer sam imao konfikt sa jednoim od moda tog servera,sad me zanima dal je neko imao slicno iskustvo i dal je mogao igrati a da je imao IPBAN..
Molim vas nemoj te mi govoriti resetuj modem,udji u modem,skini HIDE MY IP uradi ovo ono kad sam sve to uradio nista nefunkcionise....
Hvala Unaprijed