Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Obicni ruter - wireles

79 pregleda · 7 odgovora · otvorena 27.12.2012. u 22:33

Pozdrav;
Imam onaj stariji crni modem iz Bh telekoma.
Nacuo sam da od njega mogu nekako da napravim wireles ruter; mada meni zvuci nemoguce. Da li neko zna da li postoji nacin, il sam "načuo" lažž ! :P
Hvala
onaj stariji crni?
jel' tamno crn il je boju izgubio?

ajde bola reci model, iako već vidim da je to nemoguće.
Kupi ruter i povezi modem sa ruterom.
pa kupis posebno wirles ruter koji se spoji na njega imas polovnih oko 15-20 km pogledaj na piku. novi su 30-40 km. nevidim drugi nacin:D
Da ne dižem temu , je li moguće da korisnici bhtelecom adsla mogu dobiti besplatan wireless router od telecoma ?
Nešto tako sam čuo, i ako jeste moguće koji je postupak .
sh0ck je napisao/la:
Da ne dižem temu , je li moguće da korisnici bhtelecom adsla mogu dobiti besplatan wireless router od telecoma ?
Nešto tako sam čuo, i ako jeste moguće koji je postupak .
Ma jeste, moguce je. Jednostavno nazoves ih, reci crko ti taj modem(ruter) i neka ti donesu novi ruter i samo naglasi sa wirelesom. Tako sam ja uradio i normala sve bilo.
orochi je napisao/la:
Ma jeste, moguce je. Jednostavno nazoves ih, reci crko ti taj modem(ruter) i neka ti donesu novi ruter i samo naglasi sa wirelesom. Tako sam ja uradio i normala sve bilo.
Nemozes tako jedino ako imas nekoga u BHTelecomu,jer ako naglasis da ti je se pokvario oni ga uzimaju na opravak i bez neta si sve dok traje opravak.

Jedini nacin da dobijes modem ako imas obicni da dobijes Wmodem jest da na salteru BHTelecoma podneses zahtjev za modem ili nazoves na 1444 da podneses zahtjev,poslje toga im budi dosadan zovi svaki dan da se sto prije realizuje.

Ako kome treba router imam ja 25km je ima na piku,a ti sto kazes da ih ima po 15km nadji mi ih ja cu ih kupiti 10 odmah..Nov ruter ti je od 80km do 100km zavisi od jacine a polovni su 40km do 50km

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.