Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Virus na sajtu ?

269 pregleda · 7 odgovora · otvorena 02.12.2012. u 13:59

Odma da kazem , ja slabo znam o kodiranju i tim stvarima xD

Ranije sam na sajtu postavio ono "sajt u izradi" , kasnije kad sam digao sajt pojavio mi se virus.
Posto o tome nista nisam znao ,raspitao sam se i jedan momak mi je rekao da je moj sajt kod googlea prikazan kao zlonamjeran , a na njemu nema nista "zlonamjeno" ...
Kako sad da uklonim taj virus
Ubacivao si neke HTML kodove koji imaju skriven link koji je zabranjen na googlu. Pa je tako sajt tvoj posta zabranjen. Meni je isto bilo to oni pederi sto vrte kitom
Nemoj koristiti chrome i bit će sve uredu.
BannedOTF je napisao/la:
Šta lupaš kad se meni na mozilli to pojavi?
BannedOTF je napisao/la:
Mozilu koristim
BannedOTF je napisao/la:
OMFG.... nija ga Chrome kao browser oznacio da je zlonamjeran site, nego google kao PRETRAZIVAC

@ tema

Ako je to onaj valde CMS on ti je pun nekih propusta i glupih "codova" jos ako je nafatan na nekom siteu poput skriptmafije, onda ga ne vrijedi ni upload na hosting... jedio da si nafatao it-feed CMS (u sta cisto sumjnam) e onda to se da odraditi

btw. daj link da vidimo
holyshit je napisao/la:
OMFG.... nija ga Chrome kao browser oznacio da je zlonamjeran site, nego google kao PRETRAZIVAC ;)

@ tema

Ako je to onaj valde CMS on ti je pun nekih propusta i glupih "codova" jos ako je nafatan na nekom siteu poput skriptmafije, onda ga ne vrijedi ni upload na hosting... jedio da si nafatao it-feed CMS (u sta cisto sumjnam) e onda to se da odraditi :)

btw. daj link da vidimo :)
Ti ne kontaš da se zajebavam? Indikujem na to da je chrome sranje.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.