Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Potreban dobar antivirus

156 pregleda · 18 odgovora · otvorena 05.05.2013. u 19:37

Pozz svima, ae vako da ne duljim.

Potreban mi je neki dobar antivirus sa sledecim odlikama:

Upozorenja za viruse
Automatsko brisanje virusa
Mali load(da ne trosi puno memorije)
Besplatan.

Imam sad Eset Nod32 ali baca mi neke fejk notifikacije :S Blokira mi pola sajtova a i istekao :D
avast king :D
Skini Norton 360 trial i nadji na torrentu trial reseter. Kod mene je Norton i ne pamtim kada sam imao problem sa virusima .
Microsoft Essentials po meni najbolji sve ima to što si nabrojao.
mapije je napisao/la:
avast king :D
Avast je dobar po prepoznavanju i obavjestavanju nadjenih virusa,ali opet ne brise sam,a cini mi se da uspori pc malo.
Ma avast majka, troši malo rama a štiti računar u potpunosti od virusa...
Skineš trial sa oficijalne stranice i nađeš na yt licencu koja će ti trajati još puno godina...
Nod32 koji koristiš je najbolji, ako si skinuo novi apdejt nema nikakvih bugova, vjeruj mi nikad u životu nisam imao problema sa virusima ili tim blokiranim stranicama, a koristim ga baš dugo ..  
AVG. Kada skines novi fajl odma ti ga pregleda i upozori ako nesto ima u njemu. Ne zauzima puno dobar je.
Skini AVG 2013 i free je,nikad nisam imao problema sa virusima...
Avast je najbolji, samo se moras registrirati, najlakse je preko FB, jedan klik i godinu si miran. Poslije toga samo opet registracija i sve tako. Svaki dan Database update, ne trosi puno RAMa uopste.
NOD 32 koristim godinama , zajedno sa Spybotom i Malwarebytesom i nisam nikad imao problema.

Uvijek možeš naći na user i pass koji ti trebaju da apdejtuješ database ...
Danas je vecina "virusa" rattova ili keyloggera, kojima je potrebna internet konekcija da bih radili kako spada.
Na osnovu toga, ja bih ti preporucio da samo skines Comodo Firewall koji ce pratiti sve odlazne i dolazne konekcije i naravno ukljucis osnovni Windows Firewall.Uz to, Comodo je besplatan i dobis jos neke dodatne opcije u programu tipa sandbox i neki scanner za fajlove.
Po meni najbolji ti je ESET SMART SECURITY 5 , a moze i 6 ako nadjes . Prepozna sve viruse cak i one male meni hoce nekad i na facebook da nadje kada na nekoj str. radim nesto :p Imas tamo sve koje su prepoznati virusi i izbrises sve jednim klikom :D Moje misljenje :D
Šta će ti antivirus, samo gledaj sta skidas sa neta i ne treba ti nikakav. Samo ce ti usporiti boot.
e vako skinuo sam avast internet security sve je to dobro,mislim nnije mi usporio pc.

Ali sad i blokira stranice :S nemogu na youtube,i ostale sajtove :S
Almir92 je napisao/la:
e vako skinuo sam avast internet security sve je to dobro,mislim nnije mi usporio pc.

Ali sad i blokira stranice :S nemogu na youtube,i ostale sajtove :S
Hahahaha i ja imam Avast Antivirus na laptop i mogu na YT i sve te poznate sajtove , inace dobar je Antivirus blokira neke sajtove i zadovoljan sam :D Vidi u opcijama sta si uradio :D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.