Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Balkan Hunger Games Map

372 pregleda · 22 odgovora · otvorena 01.12.2012. u 01:06

Pozz ljudi poceo sam raditi Balkan Hunger Games Mapu
za sad napravio spawn i po meni je dobar sad da vidim jel ce se vama svidjeti :D
evo par slika

Ako neko zeli moze sudjelovati u radnji :D
radimo na hamachi serveru...zainteresirani pm ili tu napisite.
Ja sam zainterisovan ali prvo kad popraviš linkove slike
Balkan hunger games map? Po čemu je to balkan mapa i po čemu je to balkan hunger games? Kakva je razlika između njega i ostatka svijeta, jesmo mi to neki neandertalci drugačiji ili smo pak napredniji od ostalih?
Jura42 je napisao/la:
http://pokit.org/get/?561cf495b733c0a20eb3252e34ef8a5e.jpg

Ne znam meni je ovako prikazano,ne znam do čega je .
Brix je napisao/la:
Balkan hunger games map? Po čemu je to balkan mapa i po čemu je to balkan hunger games? Kakva je razlika između njega i ostatka svijeta, jesmo mi to neki neandertalci drugačiji ili smo pak napredniji od ostalih?
bice iznad lobbya zastave zzove se Balkan jer ju rade ljudi sa balkana...
Jura42 je napisao/la:
bice iznad lobbya zastave zzove se Balkan jer ju rade ljudi sa balkana...
To je ne čini balkanskom mapom, ako su Francuzi izmislili hunger games mod zašto se ne zove France hunger games nego se zove hunger games? Ne izmišljaj toplu vodu Čuj rade je ljudi sa Balkana, lud si pravo
Te kutije na sredinu nisu ti dobro centrirane.

Jebiga, sta mogu, nerviram se kada je tako, blame it on my OCD.
Brix je napisao/la:
To je ne čini balkanskom mapom, ako su Francuzi izmislili hunger games mod zašto se ne zove France hunger games nego se zove hunger games? Ne izmišljaj toplu vodu ;) Čuj rade je ljudi sa Balkana, lud si pravo :D
glup si pravo -.-'
al stvarno debil si brt...tu sad mene smaras jer sma izaso iz tvojeg community-a jer necu bit u njemu i jer nemas igraca na srvr sad...molim te makni se od mene ja sam se od tebe :)
Jura42 je napisao/la:
glup si pravo -.-'
al stvarno debil si brt...tu sad mene smaras jer sma izaso iz tvojeg community-a jer necu bit u njemu i jer nemas igraca na srvr sad...molim te makni se od mene ja sam se od tebe
:') koji si ti kid, ja drug imao sam igrača i imat ću bez tebe nije to povezano sa tim, samo jarane ne mogu da se načudim kako si glup lik. Pa bolan ti bi nešto bio neka manga na forumu danas čovjeku warez link daješ, samo ne znam što nisi banovan, vjerovatno je nova administracija ažurna po tom pitanju...
Brix je napisao/la:
:') koji si ti kid, ja drug imao sam igrača i imat ću bez tebe nije to povezano sa tim, samo jarane ne mogu da se načudim kako si glup lik. Pa bolan ti bi nešto bio neka manga na forumu danas čovjeku warez link daješ, samo ne znam što nisi banovan, vjerovatno je nova administracija ažurna po tom pitanju... :o
necu se svadat s ljudidma poput tebe tak da molim te napusti ovu temu...
Jura42 je napisao/la:
necu se svadat s ljudidma poput tebe tak da molim te napusti ovu temu...
Kako si malouman, pročitaj svoje postove i temu opet, umij se, pa se vrati. Nisi mi shvatljiv, blamiraš se čovječe, i na onom konkursu također, navodiš neke stvari koje ne postoje, navodiš stvari koje si načuo od mene vite i ostalih sa teamspeaka pa ovdje nešto pametuješ a ništa od toga nisi zapamtio pa pričaš nebuloze. Drug global regiona ne znaš staviti ti bi nešto pravio smiješan si. Malo edukacija ovo ono pa onda možeš pričati.

e: i da, vidim stavio bi authme, pa slobodno, da vidiš kako gubiš sve podatke sa servera, imam ja privatne skripte za taj, a mislim da se nećeš znati odbraniti ni od ovih sa googla

A za sve to tvoje evo ti poruka:

Brix je napisao/la:
Kako si malouman, pročitaj svoje postove i temu opet, umij se, pa se vrati. Nisi mi shvatljiv, blamiraš se čovječe, i na onom konkursu također, navodiš neke stvari koje ne postoje, navodiš stvari koje si načuo od mene vite i ostalih sa teamspeaka pa ovdje nešto pametuješ a ništa od toga nisi zapamtio pa pričaš nebuloze. Drug global regiona ne znaš staviti ti bi nešto pravio smiješan si. Malo edukacija ovo ono pa onda možeš pričati. :)

e: i da, vidim stavio bi authme, pa slobodno, da vidiš kako gubiš sve podatke sa servera, imam ja privatne skripte za taj, a mislim da se nećeš znati odbraniti ni od ovih sa googla :)

A za sve to tvoje evo ti poruka:

aha sigurno od vite s kojim nisam ni prico i od tebe kojeg nije bilo niakd skoro na ts...hahah meni pametujes ts nezans sredit daj molim te odj vise od mene i lijepo se zabavi na svojem YuCraftu hahahahahahhaa
ni neznas kolko si igraca izgubio od kad sam izaso :)
Jura42 je napisao/la:
aha sigurno od vite s kojim nisam ni prico i od tebe kojeg nije bilo niakd skoro na ts...hahah meni pametujes ts nezans sredit daj molim te odj vise od mene i lijepo se zabavi na svojem YuCraftu hahahahahahhaa
ni neznas kolko si igraca izgubio od kad sam izaso

Ni jednog, ne sikiraj se kidoo
napiši listu igrača koje si ti doveo ja ti predam yucraft, hvala ćao poz ne citiraj me, nemaš ni 50 postova ja se svađam sa jadnikom
Brix je napisao/la:

Ni jednog, ne sikiraj se kidoo :-*
napiši listu igrača koje si ti doveo ja ti predam yucraft, hvala ćao poz ne citiraj me, nemaš ni 50 postova ja se svađam sa jadnikom ;)
hahahhaha neznam ko je jadan drzis yucraft oces igrace sa g.ba a nece ti doc a sad ih nema ni 5 :))
dok sam ja bio u comm nije islo ispod 20 na mojem srvr na vasem ja sad bilo oko 15 :)
gubis se :)
dok nisam ja doveo igrace nisi ih imo 50 ja doveo iduci dan 477 ! ;) nemamo sta vise pricat zz ak ocs razz nemoj tu smarat dodi na ts od g.ba tamo sam...zz
Jura42 je napisao/la:
hahahhaha neznam ko je jadan drzis yucraft oces igrace sa g.ba a nece ti doc a sad ih nema ni 5 )
dok sam ja bio u comm nije islo ispod 20 na mojem srvr na vasem ja sad bilo oko 15
gubis se
dok nisam ja doveo igrace nisi ih imo 50 ja doveo iduci dan 477 ! nemamo sta vise pricat zz ak ocs razz nemoj tu smarat dodi na ts od g.ba tamo sam...zz
477? Čega bolan? Kažem ti, kad si frajer, daj nickove eto. Koga si ti doveo daj nickove slobodno eto.

Kakve igrače sa gba? A ko je te igrače doveo na gba server? Ko je napravio taj gba server? Jel balavac?

Brix je napisao/la:
477? Čega bolan? Kažem ti, kad si frajer, daj nickove eto. Koga si ti doveo daj nickove slobodno eto.

Kakve igrače sa gba? A ko je te igrače doveo na gba server? Ko je napravio taj gba server? Jel balavac?

hahhah slusaj se :)
gledja sad samo gt.rs svoj rank smao cete padati :)
cao !!
neda mi se vise razz s tobom...
Jura42 je napisao/la:
hahhah slusaj se
gledja sad samo gt.rs svoj rank smao cete padati
cao !!
neda mi se vise razz s tobom...
Mislim da je to zabranjena riječ na ovom forumu? S obzirom da je portal u ratu sa kgbom? Ili pak ne? Kako bi ti davno dobio ban da je stara administracija

Ne citiraj me više, i btw. slobodno otvori server, da vidimo koliko će dana "normalno" raditi
Ova tema je prekršila svaku mjeru,još jedan post nek neko napiše,dobit će šamar + ban na 7 dana da se malo ohladi
NIXONSTYLE je napisao/la:
Ova tema je prekršila svaku mjeru,još jedan post nek neko napiše,dobit će šamar + ban na 7 dana da se malo ohladi
Post ošamario ZLAXON

Post dobio šamar od ned

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.