Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Problem oko zakljucavanja fajlova?

97 pregleda · 3 odgovora · otvorena 30.11.2012. u 23:48

Cao.

Sta se desava???

Ovako skinem naprimjer neku pjasmu i premjestim je u folder gdje su mi sve pjesme,kad hocu da izbrisem ili premjestim ili preimenujem pjesmu izbaci mi ovo :

-kao za rad sa ovom datotekom treba mi dozvola admina,a ja sam vec ulogovan na PC kao admin wtf 

Kad kliknem desnim klikom na fajl pojavi mi se ovaj kao znak pored opcije za brisanje :

Ovo se ne desava kod bas svake datoteke,ali kod vecine novijih da.

Kako cu to sada napraviti,nit mogu izbrisat nit preimenovat nit premjestit pjesmu/sliku/torrent fajl :@ 
Skini unlocker pa probaj.
Desvalo mi se isto, recimo ne mogu pjesmu upalit dok ne odem na properties i ne kliknem unlock.

Ako sa unlockerom ne mognes , javi mi se privatno da ti posaljem jedan program, adminn acces tako da s njim das perm dozvolu , tj onu koju ti izbacuje kad instaliras nesto i slicno, pa da pokusas tako obrisati.
Nece skido sam unlocker,problem je sto ni njega ne mogu otvoriti,ostane mi upaljen u task baru ali nece na desk,pa i kad ga otvorim preko task menagera,nece mi se izbaciti na desk  .

PC skeniran Avastom,MalwareBytesom i Anti Spywareom,znaci cist je,da ne mislite da je do tog,jednostavno kad prebacim npr pjesmu iz jednog foldera u drugi ona mi se zakljuca i nemogu nista snjom .

@NightWalker

Hvala drug,radi onaj program,daj mu neko makar aplauz.

lock

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.