Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Epic Vayne :)

308 pregleda · 19 odgovora · otvorena 29.11.2012. u 20:59

partija od jutros... lik snimio i poslao mi video pa da ga share i sa vama ;)....
uzivajte :D
Imo ništa impresivno, hajd da je uradio neki mikro kiting i da ga je ubio auto attackovima, ali je blitz bio creep blockan, te vayne sa pretpostavljam phantom dancerom ili bar eto zealom i čizmama puno brža nego on mogla jednostavno da se vrti oko kule. Bezveze.
BannedOTF je napisao/la:
Imo ništa impresivno, hajd da je uradio neki mikro kiting i da ga je ubio auto attackovima, ali je blitz bio creep blockan, te vayne sa pretpostavljam phantom dancerom ili bar eto zealom i čizmama puno brža nego on mogla jednostavno da se vrti oko kule. Bezveze.
+ da ne spominjem da očigledno ne zna koristiti truedmg na vayne, da stalno Q-a, konstantno. Ezreala je mogao ubiti u pola manje vremena.

ništa specijalno, ako se mene pita.
nije vayne epic koliko je bc glup. Ovo i jeste najgore kad se noob napali na kill pa divea sam. Haj sto dajva vec vidi da ce umrijet i ostane do kraja :S
A im'o sam milion ovakvih situacija, čak i sa tripleon sa oriannom ^^
Više je kao normala ovo.. Veoma se često dešavaju ovakve stvari :D
Ne kontam sta je ovdje fazon osim sto je ovaj blitz mutav ? :/
blitz mutooo

prije bi reko da je nindza nego epic al et
blitz je bio blokiran minionima zato sto sam ga doveu u tu situaciju sa q-om....u travi me nije podigao zato sto sam iskoristio travu (u suprotnom bi umro)....
jee oni su bili mutavi, ali ne desava se cesto da ovako neko se ubije....prijatelj moj je snimao i bio je zadivljen pa je poslao mi video da objavi, i stvarno moi je je smijesno bilo gledat blitza kako hoda okolo :)....

Hvala bogu da smo mi bosanci najpametniji narod :)
e druze sta sam sranja prozivio s vayne ovo je mala maca
PORUZ EVERIVER samo steta sto vi to niste snimalo nema sta

gj ,nie lose :)
Rafinha je napisao/la:
koja kopija dote,

nevjera znaci
Ajd otpepaj s teme , glavni ljudi koji su radili na doti su napravili LoL.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.