Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Nestaju championi

225 pregleda · 11 odgovora · otvorena 05.12.2012. u 17:39

Pozdrav, evo maloprije sam primjetio da mi je nestao champion, znaci imam vayne vec duze vrijeme i igrao sam s njom, i sad odjednom nema, haj ok ono kad nestane ne profilu, pa ih pola ne prikaze u listi ali vayne nema nikako, ponovo je zakljucana.
Ista stvar mi se desila s teemom.
U cemu je problem, je li se jos nekom to desavalo ?
Pomoc ?
Da li si bio sam sebi nabijao referals ? Ako da onda oni nakon nekog vremena kad saznaju , sklone ti skin ili champ koji si uzeo za "taj" ip i rp , ako ne javi im se na suport , samo fino objasni i sve ce ti rijesiti
L0kuM je napisao/la:
Da li si bio sam sebi nabijao referals ? Ako da onda oni nakon nekog vremena kad saznaju , sklone ti skin ili champ koji si uzeo za "taj" ip i rp , ako ne javi im se na suport , samo fino objasni i sve ce ti rijesiti
wtf nece ti niko nist uraditi ako si sam sebi nabijao referals
jedino ako si npr koristio bota koji sam farma coustom games ali zbog tog je kazna ban

a sto se tice nestajanja champova najbolje ti je da javis supportu objasnis kakav je belaj i oni ti srede sve  
Micron je napisao/la:
jedino ako si npr koristio bota koji sam farma coustom games ali zbog tog je kazna ban

a sto se tice nestajanja champova najbolje ti je da javis supportu objasnis kakav je belaj i oni ti srede sve  :D
Lol moj jaran je nabijao sam referals i ostane znaci tamo acc na 10 ili 5 lvl po starom , i oni kad to vide skinu ti sto si uzeo za taj zaradjeni ip /rp , govorim to zato sto se to njemu desilo .
Micron je napisao/la:

a sto se tice nestajanja champova najbolje ti je da javis supportu objasnis kakav je belaj i oni ti srede sve  
Zabranjeno je sam sebi raditi refferale  U zadnje vrijeme počeli su masovno da kažnjavaju igrače. Znam da mi je rođak uradio 25 refferala na 10, imao je 3 rune page-a i jedan dan ona treća mu nestade. On ih kontaktirao i pitao zašto je to tako, a oni odgovoriše da je sam sebi radio i da je to zabranjeno.

Vjerovatno je i tebi zbog toga nestao Vayne, naravno ako si ga kupio sa RP koje si dobio od urađenih refferala.
jesam davno radio sebi 2 refferala ali koristio sam IP pri kupovini i teeme i vayne
amsi je napisao/la:
Zabranjeno je sam sebi raditi refferale  U zadnje vrijeme počeli su masovno da kažnjavaju igrače. Znam da mi je rođak uradio 25 refferala na 10, imao je 3 rune page-a i jedan dan ona treća mu nestade. On ih kontaktirao i pitao zašto je to tako, a oni odgovoriše da je sam sebi radio i da je to zabranjeno.

Vjerovatno je i tebi zbog toga nestao Vayne, naravno ako si ga kupio sa RP koje si dobio od urađenih refferala.
Da je tako ja bi izgubio makar 15 champova do sad
ja prvi put cujem da nekom skidaju champove itd zato sto je
sam sebi radio referale jedino sam vidio da banuju raju zbog tog ranije navedenog bota 
Mission je napisao/la:
jesam davno radio sebi 2 refferala ali koristio sam IP pri kupovini i teeme i vayne
Javi im se na suport ,posalji ticket, rece ti oni zasto je odstranjeno sa tvog profila ,ako ne znaju ni sami vratice ti iste
Micron je napisao/la:
Da je tako ja bi izgubio makar 15 champova do sad
ja prvi put cujem da nekom skidaju champove itd zato sto je
sam sebi radio referale jedino sam vidio da banuju raju zbog tog ranije navedenog bota 
Rekao sam "u zadnje vrijeme". Nisu još do tebe stigli, samo nemoj da dižeš temu kad ti tih 15 championa nestane 
amsi je napisao/la:
Rekao sam "u zadnje vrijeme". Nisu još do tebe stigli, samo nemoj da dižeš temu kad ti tih 15 championa nestane 
Ja zadnji referal uradio prije godinu i sad kad je bio ovaj update ref sistema pokupio IP od starih referala i to je to
tako da bi dosad skinuli da su htjeli 
Pa postavi request na support.leagueoflegends.com  Niko ti ne moze reci bolje od njih 
Micron je napisao/la:
Ja zadnji referal uradio prije godinu i sad kad je bio ovaj update ref sistema pokupio IP od starih referala i to je to
tako da bi dosad skinuli da su htjeli :D
De nemoj spamati , jedan pojedinac kojem nisu "jos" uklonili champs zaradjeni referalsima , nisu ni meni uklonili skin ali dok dodju do mene lol , rekli smo fino covijeku da ode na suport i to je to , najbolje bi bilo lock ovu temu

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.