Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Anonymusi in d eksn :D

692 pregleda · 26 odgovora · otvorena 25.11.2012. u 22:01

Grupa koja se predstavlja kao Anonymousi BiH hakovala je u nedjelju navečer službenu stranicu predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika.

Na stranici su ostavili poruku gdje čestitaju 25. novembar, Dan državnosti Bosne i Hercegovine te su se potpisali kao Ivica i Marica.

Na stranicu predsjednikrs.net postavili su i srednjovjekovni bosanski grb, odnosno grb Republike Bosne i Hercegovine.

ŽIVJELI :D
sram da ih bude nemaju pametnija posla !
A i mislim da bi fino moderatori - admnistratori trebali da zakljucaju ovu temu i da je bace u kantu jer ovo nije forum za ovo !
Aferim, ko da su mene pitali
Koliko znam nacionalizam je zabranjen na ovom sajtu? Ipak je ovo "najveca balkanska gaming zajednica" bar tako pise....
darkec je napisao/la:
Koliko znam nacionalizam je zabranjen na ovom sajtu? Ipak je ovo "najveca balkanska gaming zajednica" bar tako pise....
ali nije "najveca cetnicka mreza" to zapamti ovo je gamers.ba a ne .rs nek dodik napravi gamers.rs pa tamo idi i seri ha ya
Cheers :D
mESAAA je napisao/la:
ali nije "najveca cetnicka mreza" to zapamti ovo je gamers.ba a ne .rs nek dodik napravi gamers.rs pa tamo idi i seri ha ya
Sta je sa glavom? Cime sam ja izazvao takav komentar? Hm, a administracija k'o obicaju ne banuje(ne reaguje) ovu balavurdiju.

Nije problem u ovoj temi, problem je u komentarima na istoj.
mESAAA je napisao/la:
+1

inace imall ko bg/pozadinu iz prvog posta ????

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.