Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Football Manager 2013

253 pregleda · 15 odgovora · otvorena 24.11.2012. u 16:53

Pozdrav!Imali ko crack za gore navedenu igru ali da radi naravno???Crack od skidrow tima ne radi :S
Hvala unapred
Ne vjerujem da ima ijedan da radi trenutno. Svaki koji je izašao crasha.
exampLe_ je napisao/la:
Ne vjerujem da ima ijedan da radi trenutno. Svaki koji je izašao crasha.
Koliko im treba brate :S
milan1101 je napisao/la:
Koliko im treba brate :S
Jarane to ti je tako sa FM-om svake godine, ništa novo .
milan1101 je napisao/la:
Koliko im treba brate :S
Idi pa ti crackuj ako misliš da je lagano.

Kupi igru i nemoj prat.
exampLe_ je napisao/la:
Jarane to ti je tako sa FM-om svake godine, ništa novo :).
Bilo je brze prije dobro se secam ali mi je cudno da nakon mjesec dana jos nema crecka :S kazu mi na jednom forumu da rusi rade sad dobar crack videcemo...
milan1101 je napisao/la:
Bilo je brze prije dobro se secam ali mi je cudno da nakon mjesec dana jos nema crecka :S kazu mi na jednom forumu da rusi rade sad dobar crack videcemo...
prije , seca, mjesec, videcemo :S :S Jel ti pricas ekavicom ili ijekavicom odluci se tako izgledas isto morbid kakav.

ontopic: Izaci ce za par dana imas na njihovom blogu obavjestenje da su imali problema nekih.
AhmedSa je napisao/la:
prije , seca, mjesec, videcemo :S :S Jel ti pricas ekavicom ili ijekavicom odluci se tako izgledas isto morbid kakav.

ontopic: Izaci ce za par dana imas na njihovom blogu obavjestenje da su imali problema nekih.
Jesi ti neki Vuk Karadzic ovde dosao da pametuje kako cu pisati?Sta to tebe zanima jbt sunce sta je vama ljudi?Ja dodjem pitam za crack ti glumis Vuka ovaj mi kaze kupi original hahah kakvi ste vi idioti...
CRACK-a neće biti,barem od SKIDROWA...

Prica se po ostalim forumima da se je lik prodao ..i to na zahtjev SI games-a...

Ako hocete igru orginal 75 KM...ali uvjek se nabavi povoljnije...pogotovo kod nas na balkanu
:D

Ko god uspije izbacit crack svaka mu cast,iako cisto sumnjam da ce iko to uspjet...
xinxeeDace je napisao/la:
CRACK-a neće biti,barem od SKIDROWA...

Prica se po ostalim forumima da se je lik prodao ..i to na zahtjev SI games-a...

Ako hocete igru orginal 75 KM...ali uvjek se nabavi povoljnije...pogotovo kod nas na balkanu
:D

Ko god uspije izbacit crack svaka mu cast,iako cisto sumnjam da ce iko to uspjet...
Pa ja sam vec skinuo crack sa SKIDROW medjutim izbacite iz igre tako da on ne radi.A ima jedan tim na facebooku zovu se PSY TEAM oni svima daju linkove prema zahtevu korisnika. Oni su mi rekli da sad rusi prave novi crack za fm2013 i radicee 100% tako da ostaje da vidimo.Glupo mi je za original davati a pola mojih kolega ce igrati kopiju preko neta :) Pozdrav!
Istina da, ali...preko steama jedna osoba moze biti online na accountu, i igrati online, a "xy" ljudi u isto vrijeme moze igrati offline, pa ako je nekome puno dati 30+ eura ili 250-300kn za org igru, ponudio sam ovako.
Skidrow obecao ima 2 sedmice crack popravit i jos uvijek nisu tako da im je***o sve.
ismir_bug je napisao/la:
Skidrow obecao ima 2 sedmice crack popravit i jos uvijek nisu tako da im je***o sve.
I ja isto majke im ga nabijem :D ima njihov crack ali izbaci iz igre i ko zna kad ce napraviti pravi crack...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.