Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Football Manager problem

144 pregleda · 10 odgovora · otvorena 09.12.2012. u 17:42

Pozz svima. Ovako, imam jedan problem s managerom 2010. Prije par mjeseci sam ga izbrisao iz kompa, danas ga ponovo instaliram i izbacuje mi ovaj problem...

Dali neko zna u cemu je problem ? Hvala ko pomogne :)

Ne vidi se dobro , pise :

FM 2010 Memory Warning

Football Manager 2010 is running dangerously low on memory. Please quit and free up some memory.
jel ti se to desi odmah pri pokretanju igre ?
izbrisi ako imas kakvu igricu ili nesto sto ti zauzima mnogo,pa ce ti radit
noisewave je napisao/la:
nemas rama dovoljno
Imam 1GB rama . Sasvim dovoljno. Jer sam pirje bez problema igrao a sad mi izbacuje ovo odjednom.
Vad je napisao/la:
Imam 1GB rama . Sasvim dovoljno. Jer sam pirje bez problema igrao a sad mi izbacuje ovo odjednom.
1 gb rama brate nije dovoljno za nista danas pogotovo ako pored ove igre imas jos tako da brisi jos koju igru ili sta god imas da zauzima puno...
milan1101 je napisao/la:
1 gb rama brate nije dovoljno za nista danas pogotovo ako pored ove igre imas jos tako da brisi jos koju igru ili sta god imas da zauzima puno...
Nemam nijednu igricu nista nemam imam slobodno 30GB memorije.... I ovaj ram mi je dovoljan igrao sam prije bez problema dolazio do 2020 godine...
Vad je napisao/la:
Nemam nijednu igricu nista nemam imam slobodno 30GB memorije.... I ovaj ram mi je dovoljan igrao sam prije bez problema dolazio do 2020 godine...
Imas slobodno 30 gb prostora na hard disku a to nije isto sto i RAM memorija :)
da se nadovezem na ovo, skinuo sam championship menager 2007 al mi je na portugalskom mogul ikako skinut negdje s neta jezik da bude engleski ?
UNSS je napisao/la:
da se nadovezem na ovo, skinuo sam championship menager 2007 al mi je na portugalskom mogul ikako skinut negdje s neta jezik da bude engleski ?
Trebo bi da mozes...
Isto mi se desavalo prije dok sam imao stariji komp. Naime nemas dovoljno virtualne memorije tj. puno stvari ti je ukljuceno pa ne mozes da pokrenes manager, nedostatak rama. Ukljuci task manager i sve iskljuci sto ti je ukljuceno, naravno nepotrebno. Upali manger i moci ce ti.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.