Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

2 GB RAM

189 pregleda · 5 odgovora · otvorena 22.11.2012. u 20:59

Imam 2 gb rama i koristi se samo 1.75 rama , mozel se nastimat da je full , win 7 je 32-bita
Imas integrisanu graficku karticu pa onda dio RAM memorije uzima sebi.

Post dobio aplauz od KRYSTAL

Potpis za post iznad + 32 bitni koristiš i ne može nikako na njemu... Možda bi ti se malo povećalo da je 64 bitni, ali ništa specijalno.
UniCredit je napisao/la:
Potpis za post iznad + 32 bitni koristiš i ne može nikako na njemu... Možda bi ti se malo povećalo da je 64 bitni, ali ništa specijalno.
??? meni ovo nesto nema veze sa zdravim razumom sto si napisoa

ontopic: slusaj brika dobro ti je rekao integrirana grafulja ti vuce to malo rama, a sa 64 bitnim sistemo ti se nista nece promijenit, kao sto je ovaj iznad rekao
Pandzinho je napisao/la:
??? meni ovo nesto nema veze sa zdravim razumom sto si napisoa

ontopic: slusaj brika dobro ti je rekao integrirana grafulja ti vuce to malo rama, a sa 64 bitnim sistemo ti se nista nece promijenit, kao sto je ovaj iznad rekao
Ima, ne govorim napamet.
Koristio sam 64-bitni i od 4 GB RAM-a imao sam na raspolaganju oko 3.5 GB. Kad sam se prebacio na 32-bitni, raspoloživi RAM je spao na samo 2.7 GB. Ima logike, a?
UniCredit je napisao/la:
Ima, ne govorim napamet.
Koristio sam 64-bitni i od 4 GB RAM-a imao sam na raspolaganju oko 3.5 GB. Kad sam se prebacio na 32-bitni, raspoloživi RAM je spao na samo 2.7 GB. Ima logike, a?
to se odnosi samo an 4 gb rama , zato sto je 64 bitni sustav u uskoj vezi sa njima, dok 32 bitni moze ucitati samo 3.5 ili 3,7 rama tako nesto, a kod 1.75 gb rama nista ne znaci kad bi imao 64 bitni sustav :(

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.