Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

HP G62 Problem

62 pregleda · 6 odgovora · otvorena 21.11.2012. u 08:17

Pozdrav gejmeri,

Imam malih problemcica sa Lap Top-om. Posto na Google-u nisam nasao valjan odgovor ili ih ima njih 300 nedovezanih probacu da vidim je li se jos ko susreo sa ovim problemom ovde.

Imam lap top HP G62 i odlican je sto se tice performansi, lagano moze da upali Global Offensive i ostale zahtevnije igrice. Jedini problem koji ima jeste "Overheating"...

Ukoliko ukljucite nesto zahtevnije on krece da se zagrijava i na kraju se odjednom ugasi.

Da li postoji resenje za ovo?

Koristio sam Cooler ali ni to nije pomoglo. Jedino sto ga je odrzavalo jeste kada otvorim prozor pa hladan vazduh udara u njega ali stvarno ne mogu da se smrzavam :D

Sta mislite vi?
Ako ti smeta to što se ugasi kad se malo zagrije, to se može naći u BIOS-u da se pc/laptop ne gasi na nekim određenim temperaturama. A što se tiče pregrijavanja, koliko vremena igraš prije nego se izgasi laptop ?
Drug drži ga podalje od deka, kupi neki bolji cooler od 60km i očisti laptop. Ako pušiš nemoj pušit iznad laptopa jer sve ulazi kroz tipke i ode u helać onda.
1. Kupio sam cooler 100 eura (Cooler Master Storm)
2. Ugasi se otrplike posle 20ak minuta igre
3. Sada sam stavio 2-3 knjige ispod njega tako da ima bolji protok ali opet ne pomaze puno
4. Ne pusim , eventualno ako utice to sto ponekad klimu upalim ali uglavnom otvorim prozor i ulazi hladnoca ali opet ne deluje puno.

Eventualno da vidim taj BIOS

eto ti mozes staviti i disable opciju

Post dobio aplauz od KRYSTAL

Bolje podigni temperaturu nego da gasiš, ako bude previsoka da ga ugasi jer neće izdržati a ti kad se zaigraš neće ti ni na kraj pameti biti temperatura..

Kupi kvalitetan notepal i nemoj laptop držati na deci, trosjedu i sl.. Drži na čvrstim i ravnim površinama !
Drzim na stolu samo sto sam ispod stavio par knjiga da drze to.

Hvala vam na savetima probacu da promenim ovo :)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.