Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

CS:GO - gamers.ba igraci

575 pregleda · 20 odgovora · otvorena 28.11.2012. u 20:01

Pozdrav svima.

Posto imam u planu odredjene contest-e da uradim, i neke projekte molio bih sve igrace CS:GO sa gamers.ba portala da se jave na ovu temu. Po mogucnosti da ostave sliku sa satima igranja iste.

Hvala ♥
Count on me too 
Imam ja cs:go, ne igram nesto puno, al mozes racunat i na mene 
Volio bi ja igrati al nemam original(nit imam pola marke da kupim),pa znal neko jel izaslo nekakvo rjesenje da igram sa piratom???

Znam da je izaso neki crack za onaj Go koji je bio na stimu f2p(valjda),pa znali neko kako,sta???

sry za offtopic 
_oma_ je napisao/la:
Volio bi ja igrati al nemam original(nit imam pola marke da kupim),pa znal neko jel izaslo nekakvo rjesenje da igram sa piratom???

Znam da je izaso neki crack za onaj Go koji je bio na stimu f2p(valjda),pa znali neko kako,sta???

sry za offtopic 
Ja mislim da još nema cracka. Znam da je skidrow najavljivao da će crackovati igru, ali izgleda ništa od toga.
_oma_ je napisao/la:

sry za offtopic 
Nema nista, ne moze biti "non steam" verzija jer je malo-malo update izbacen. Toga nece biti pretpostavljam jos dugo
_oma_ je napisao/la:

sry za offtopic 
pa igra 10 maraka jbt 
nadji nekog sa paypal accountom i to je to
mislim ne volim niti jedan CS ali halo ko ovo voli ne treba da skrtari kad je ovak jeftino
ovo podrzavam makar a ne ko druge budale za glupi black ops 2 daju po 115KM 
Racunaj na mene , 40 sati nece nesto pokit a mrsko mi vako 
Ako ko ima volje da mi uzme CS:GO, da se dogovorimo oko placanja kako i sta ....

Rado bi igro.
brick je napisao/la:
Ako ko ima volje da mi uzme CS:GO, da se dogovorimo oko placanja kako i sta ....

Rado bi igro.
takodzer ako ima neko paypal 

Ja cu njemu platiti da on meni uzme cs:go 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.