Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

AD Carry

176 pregleda · 19 odgovora · otvorena 19.11.2012. u 19:45

Pozdrav svima. Pošto, iz dana u dan, sve je manje tema što se tiče League of Legends, evo jednu, da otvorim diskusiju.

Koji je po vama najbolji/najteži/najzabavniji AD carry ?

Po mom mišljenju, Vayne, Ezreal & Draven - Teški, zabavni, i skoro najbolji. Tu je i Kog'Maw i Corki, ali oni su mi nekako..

Spameri bujrum!
Vayne meni nije težak, naprotiv lagan je za igru.
Najteži od svih ADC champova u igri mi je ezreal, ne voli me lik
Corki madafaka, kog je eben za igrat
vayne ? Ezreal ? de ne provaljuj, ako ima lakšeg champa od vayne ili ezreala. Igraj annie ad carrya ili varusa pa ces vidjet kako je tesko ..
Ezreal i Draven !
Najdraza 2 chemp-a. Ez mi je tezi za igrati :\
Inace to mi je najmrzi role u igri , inace obozavam ezreala i vayne .

Nisu nesto narocito teski i po meni fun fun fun :D . Kog hard :@
Najbolji : Nemaš najboljeg AD Carrya iz prostog razloga što svaki AD Carry ima nekog svog counter pi**a Ako već gledaš neku korist timu, onda su to Ezreal, Vayne i Graves(tu je još i Caitlyn, s tim da joj je ulti disabled u tf ). Ne znam zašto spominjete Dravena, champion je totalno useless

Najzabavniji :

Corki i Ezreal.

Najteži :

Sivir i Draven.
Kog Maw i Graves brate sto se mene tice najbolji ♥
a i Ezraela volim pravo
742 je napisao/la:
vayne ? Ezreal ? de ne provaljuj, ako ima lakšeg champa od vayne ili ezreala. Igraj annie ad carrya ili varusa pa ces vidjet kako je tesko ..
Da, Ezreal zbog svojih skillshots.

Draven - Težak zbog hvatanja svog Q.
Ne vjerujem da sada ima neki tezi il laksi , realno svaki champ u igri se da savladat za par dana , ostalo je sve do tebe samog kako igras.Samo postoje champovi koji dominiraju kao ez i corki zato sto imaju free escape skill , kao da imaju 2 flesha.S njima se lako pozicionirati i pobijeci , a usput rade i ogroman dmg.Pored njih dobri su i graves i wayne jer opet imaju escape skill ,nije dobar kao ezov i corkijev ali moze se dobro iskoristit.Npr. deshanje kroz zid s gravesom itd.Dobra im je strana sto imaju nesto veci dmg output od eza i corkija na pocetku.Drave i Varus su mi skroz prelosi za carryanja jer kad ih neko stuna pulla snera itd poginu u 1 sekundi.Ashica je bila dobra nekad dok nisu ubacili milion novih heroja koji se bukvalno zabiju u tebe koje ne mozes samo tako kajtat Q-om.Kog maw nije los jer pravi solidan dmg.Ali sve su to razlike i prednosti koje se mogu pobijediti na lane-u , ako se pametno odigra :)
Nijedan nije tezak kad naucis sve o njemu .... onda ti nije tesko ni igrati s njim ni protiv njeg a najdrazi carry TF Want ad tf back
ezreal corki i graves .

Imaju strašan escape option , po meni najbolji ima corki .

ez je jako mobilan i ima dobar burst dobar skill shoot , sve je na njemu dobro .

graves tu nema ništa za dodati jednostavno PREJAK .

corki ima najjaci base damage , najbolji escape option .

EZREAL
CORKI
GRAVES

we love them.
najdrazi ad carry lulu penta ko iz pic*e
Naravno, "obični" Carryji : Ezreal,Graves i Corki,a Hyper-Carries iliti championi koji sami mogu nositi igru su Vayne i Kog'Maw ; jer su najbolji late game championi ; imam sve te champione al' najdraži su mi Vayne i Ezreal,a Gravesa igram samo kao counterpick Ezreala.
Draven i Sivir jednostavno predobri AD-Carryeri i dobro ih igram.
Nema boljih za mene
Po pricama sam cuo da su najbolji ad carry-i Vayne i Graves, ja također mislim da je Vayne najbolji, tj. najjači ADC.

Ja najviše volim Twitcha on mi je najzabavniji, osim toga i jak je..
A tu su mi negdje Ezrael i Vayne..

Najteži po meni adc je Draven i Graves, tu su negdje.. Moje mišljenje.
Kennen AD je najteži, nema tu dileme

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.