Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

sindrom1ran dojava

800 pregleda · 51 odgovor · otvorena 18.11.2012. u 17:26

Argentina .. Al kod mene u NT nema je na ponudi a kad odes u kladionicu kazu da je blokirana na poluvrijeme kraj ....
Znao sam za ovo, sreca pa je nisam kupio:
http://www.g-network.rs/thread-43516.html evo je ovdje
Kad sam ja saznao za ovu dojavu, ima 4 dana..., al KU**C blokirale gotovo sve kladionice ovaj par..
s1ndroman da nisi pokupio tu dojavu sa nogometni transfera
Za ovu dojavu se znalo 5 dana ;)
djuk4 je napisao/la:
s1ndroman da nisi pokupio tu dojavu sa nogometni transfera
ja uopste ne kupujem ovakve stvari, to par prijatelja ganja pa mi posalju ja uplatim i tjt.

a ne znam, kupio je sad od nekakvog lika idk..
Saznao sam i ja za ovu dojavu,ali sve vece kladionice blokirale vec. Znam da mi je haver u ilijasu negdje uspio odigrati.

Post dobio aplauz od b0k1

SsKull je napisao/la:
Za ovu dojavu se znalo 5 dana 
sta si ti znao sine jos iz osnovne nisi izas'o i ti znas o nekim dojavama stfu..
Sindrom1ran je napisao/la:
ja uopste ne kupujem ovakve stvari, to par prijatelja ganja pa mi posalju ja uplatim i tjt.

a ne znam, kupio je sad od nekakvog lika idk..
ok, posto ja znam da je neki lik na fb zove se Siguran Izvor i on stavlja dojave, pa su nogometni transferi uslikali to i objavili..
Za ovu dojavu se zna 4 dana, sve veće kladionice je blokirale.
Ima li neka kladionica da nije blokirala da idem trcat maraton?
Lima je napisao/la:
Ima li neka kladionica da nije blokirala da idem trcat maraton?
WWin & betlive u Buča Potoku.
Evo ko nije odigrao ima u Premier kladionici 1. poluvrijeme da se odigra, kvota na dvicu je 4,55 . Uhar i to 
hotaa je napisao/la:
Evo ko nije odigrao ima u Premier kladionici 1. poluvrijeme da se odigra, kvota na dvicu je 4,55 . Uhar i to 
Evo baš i ja gledam, ima i u Milleniumu kvota 5,10 
U Bet-Live 4.8 prvo poluvrijeme dvica odoh bacit 10km :D
Sindrom1ran je napisao/la:
sta si ti znao sine jos iz osnovne nisi izas'o i ti znas o nekim dojavama stfu..
Niste obadvojica iz osnovne izašli , evo nek stoji moj komentar da svi vide koje ste vi levatine cuj dojava a jos na netu objavljena u kojem vi svijetu zivite ?
742 je napisao/la:
WWin & betlive u Buča Potoku.
Blokirano, gledam na oba sajta od kladionica

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.