Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

GAMERS.ba Mix - šta ćemo?

456 pregleda · 25 odgovora · otvorena 16.11.2012. u 22:12

Dobra večer svima.

Evo me sa temom da vidimo šta ćemo sa Mix-evima. Neko je napisao javljao sam se administraciji, meni nije. Ja uvijek uredno svima odgovaram.

Uvijek će biti Mix-eva, ali "igrivost" CS 1.6 je opala samo tako. I admini kad dignu subotom oko 3-4 ili 10-11 navečer nema 3 čovjeka. Ja tu vas pitam šta da uradim. Ova tema će služiti da vidim prijedloge i da vidimo šta ćemo dalje. Ništa neću ovdje duljiti i sve je na vama. 
od mixeva nema ništa , vode djeca kao što su joint ,kustomzi, izzy mala balavurdija koja pojma nemaju u pravilima ni ostalim pi***m materinama . g.ba mixevi bi se trebali ukinuti po mom mišljenu , cs je propao a što Džavid priča da će se igrat još barem 1 g . od tog realno nema ništa . Lol mixeve eto bi ko trebali uvest ,al i tu bi svađe bilo oko nekih idiota . Trudit se za cs 1.6 je samo uzaludno i pokušavati podić neki mix . Niko ne želi da igra jbg...Pomirit se sa tim da cs1.6 umire.....
Iskreno ne valjaj gluposti, igranost nije opala, opala je samo kod "jačih" igrača koji nisu ni igrali te mixeve, mixevi da hoćeš i dalje mogu biti jako igrani. Tako da nemoj valjati priče, i dok je moglo niste htjeli, koliko sam vas samo ja puta zamolio da dignete mix i stalno je bilo "nema igrača". Sve je bilo udure dok moda nisi dobio, već tada je počeo grafik tvoje aktivnost da opada. Tebi je u fazonu da se kurčiš sa svojim statusom (kako kome) to ti može proći kod ovih osnovaca. Ne hejtam fakat, ali neću reći da nemam ništa protiv tebe, imam, iz očiju ti viri šupak administracije uzećemo za primjer kada si meni skinuo status i rekao da si morao zbog ostalih ljudi, a vlexu odmah nakon toga pricalio ss. To govori o tvojem ulizivanju itd. Misliš da ti to kod vlexa ostavlja pozitivan dojam? Ostavlja da ne kažem šta, niko ne voli ljude koji su dvostrani.

Ukratko da se vratim na temu, ukoliko hoćeš da digneš mixeve potrebno je samo da se aktiviraš i ništa više, a ne da se izvlačiš na to što je opala igranost csa, šta je sa ostalim gather sistemima, nemoj molim te.

BRUTALITY

Post dobio aplauz od vLexinho

EN1QMA je napisao/la:
od mixeva nema ništa , vode djeca kao što su joint ,kustomzi, izzy mala balavurdija koja pojma nemaju u pravilima ni ostalim pi***m materinama . g.ba mixevi bi se trebali ukinuti po mom mišljenu , cs je propao a što Džavid priča da će se igrat još barem 1 g . od tog realno nema ništa . Lol mixeve eto bi ko trebali uvest ,al i tu bi svađe bilo oko nekih idiota . Trudit se za cs 1.6 je samo uzaludno i pokušavati podić neki mix . Niko ne želi da igra jbg...Pomirit se sa tim da cs1.6 umire.....
enikma za moderatora 
BRUTAL je napisao/la:
Iskreno ne valjaj gluposti, igranost nije opala, opala je samo kod "jačih" igrača koji nisu ni igrali te mixeve, mixevi da hoćeš i dalje mogu biti jako igrani. Tako da nemoj valjati priče, i dok je moglo niste htjeli, koliko sam vas samo ja puta zamolio da dignete mix i stalno je bilo "nema igrača". Sve je bilo udure dok moda nisi dobio, već tada je počeo grafik tvoje aktivnost da opada. Tebi je u fazonu da se kurčiš sa svojim statusom (kako kome) to ti može proći kod ovih osnovaca. Ne hejtam fakat, ali neću reći da nemam ništa protiv tebe, imam, iz očiju ti viri šupak administracije uzećemo za primjer kada si meni skinuo status i rekao da si morao zbog ostalih ljudi, a vlexu odmah nakon toga pricalio ss. To govori o tvojem ulizivanju itd. Misliš da ti to kod vlexa ostavlja pozitivan dojam? Ostavlja da ne kažem šta, niko ne voli ljude koji su dvostrani.

Ukratko da se vratim na temu, ukoliko hoćeš da digneš mixeve potrebno je samo da se aktiviraš i ništa više, a ne da se izvlačiš na to što je opala igranost csa, šta je sa ostalim gather sistemima, nemoj molim te.

BRUTALITY
Admin skinut psovanje mrtvih i raspravili smo to. Kreirano je hiljadu puta i nema 5 ljudi. Tako da i lupaš gluposti. Sam kreiram mix adaju mi se dva čovjeka. Ne mogu sa dvojicom igrati Mix?

P.S. Da Vlexu sam dao ss tvog psovanje da ne bude da sam ti iz svog hira skinuo, na šta je Vlado napisao "uredu". Ako hoćeš to mogu slikati, a i on ti može slikati moju poruku.  I skiletu sam objasnio isto on je rekao da javim Vladi što sam i uradio i ne kontam što to pominješ ikako. 

Mix-evi mogu, ali nema te "nove" raje koja će ih održati. Organizovao sam mix-eve i bez statusa mod-a, tako da i to ti je beveze. Mod je više funkcionalnost da ja kantiram teme, a ne da ide sve preko skileta kao što je išlo.
simba je napisao/la:
Admin skinut psovanje mrtvih i raspravili smo to. Kreirano je hiljadu puta i nema 5 ljudi. Tako da i lupaš gluposti. Sam kreiram mix adaju mi se dva čovjeka. Ne mogu sa dvojicom igrati Mix?

P.S. Da Vlexu sam dao ss tvog psovanje da ne bude da sam ti iz svog hira skinuo, na šta je Vlado napisao "uredu". Ako hoćeš to mogu slikati, a i on ti može slikati moju poruku.  I skiletu sam objasnio isto on je rekao da javim Vladi što sam i uradio i ne kontam što to pominješ ikako. 

Mix-evi mogu, ali nema te "nove" raje koja će ih održati. Organizovao sam mix-eve i bez statusa mod-a, tako da i to ti je beveze. Mod je više funkcionalnost da ja kantiram teme, a ne da ide sve preko skileta kao što je išlo.
Admin skinut psovanje mrtvih i raspravili smo to.

-Lažeš, nije skinut zbog psovanja mrtvih nego zbog spacea na grupnom chatu, i zbog rečenice šta ti pričaš.

Kreirano je hiljadu puta i nema 5 ljudi. Tako da i lupaš gluposti.
-Da, kreirano je nakon što se raspao gather, sam znaš koliko puta si moljen da digneš mix i kada nas je već dosta čekalo u sobi na njega, ti si hladno ignorisao, ako je falio koji igrač napisao si nema raje, kasnije. To kasnije nismo dočekali, obično naleti Amor i digne nam mix bez tebe.

-Vlexu si poslao ss sadržaja koji je uslijedio nakon toga i nije bio razlog za skidanje pozicije, već što sam dva puta poslao poruku na grupni chat. To što ti njima pričaš jedne laži, a meni na chatu pišeš druge stvari stvar je takođe tvoje dvoličnosti i uvlačenja u pakšu istom Adisu i vlexu.

Mix-evi mogu, ali nema te "nove" raje koja će ih održati.
-Slažem se, normalno da nema nove raje kad je mali simbica uveo "hijerarhiju" što sam već spomenuo koja djeluje samo kod osnovaca, i to ne uključujem osme razrede.

Organizovao sam mix-eve i bez statusa mod-a, tako da i to ti je beveze. Mod je više funkcionalnost da ja kantiram teme, a ne da ide sve preko skileta kao što je išlo.
-Pa da, rekao sam, organizovao si i trudio se samo dok nisi imao moda, čim si ga dobio počeo je pad aktivnosti. Sve što si radio posle toga, radio si zato što moraš.

Mod je više funkcionalnost da ja kantiram teme, a ne da ide sve preko skileta kao što je išlo.
-Da prevedem ovu rečenicu, mod je više da se kurčim, dobijem nove osnovce fanove i da kantiram teme, a ne da moram moliti skileta kao što sam morao.

Ne možeš sa mnom u diskusije, jer imam argumente za sve što navedem. Lažima se možeš pokušati poslužiti, ali naravno tu sam ja da kažem kako jeste kada je slučaj o meni.

Izdominirao sam te takoreći, BRUTALITY!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.