simba je napisao/la:
Admin skinut psovanje mrtvih i raspravili smo to. Kreirano je hiljadu puta i nema 5 ljudi. Tako da i lupaš gluposti. Sam kreiram mix adaju mi se dva čovjeka. Ne mogu sa dvojicom igrati Mix?
P.S. Da Vlexu sam dao ss tvog psovanje da ne bude da sam ti iz svog hira skinuo, na šta je Vlado napisao "uredu". Ako hoćeš to mogu slikati, a i on ti može slikati moju poruku.

I skiletu sam objasnio isto on je rekao da javim Vladi što sam i uradio i ne kontam što to pominješ ikako.
Mix-evi mogu, ali nema te "nove" raje koja će ih održati. Organizovao sam mix-eve i bez statusa mod-a, tako da i to ti je beveze. Mod je više funkcionalnost da ja kantiram teme, a ne da ide sve preko skileta kao što je išlo.
Admin skinut psovanje mrtvih i raspravili smo to.
-Lažeš, nije skinut zbog psovanja mrtvih nego zbog spacea na grupnom chatu, i zbog rečenice šta ti pričaš.
Kreirano je hiljadu puta i nema 5 ljudi. Tako da i lupaš gluposti.
-Da, kreirano je nakon što se raspao gather, sam znaš koliko puta si moljen da digneš mix i kada nas je već dosta čekalo u sobi na njega, ti si hladno ignorisao, ako je falio koji igrač napisao si nema raje, kasnije. To kasnije nismo dočekali, obično naleti Amor i digne nam mix bez tebe.
P.S. Da Vlexu sam dao ss tvog psovanje da ne bude da sam ti iz svog hira skinuo, na šta je Vlado napisao "uredu". Ako hoćeš to mogu slikati, a i on ti može slikati moju poruku.
I skiletu sam objasnio isto on je rekao da javim Vladi što sam i uradio i ne kontam što to pominješ ikako. 
-Vlexu si poslao ss sadržaja koji je uslijedio nakon toga i nije bio razlog za skidanje pozicije, već što sam dva puta poslao poruku na grupni chat. To što ti njima pričaš jedne laži, a meni na chatu pišeš druge stvari stvar je takođe tvoje dvoličnosti i uvlačenja u pakšu istom Adisu i vlexu.
Mix-evi mogu, ali nema te "nove" raje koja će ih održati.
-Slažem se, normalno da nema nove raje kad je mali simbica uveo "hijerarhiju" što sam već spomenuo koja djeluje samo kod osnovaca, i to ne uključujem osme razrede.
Organizovao sam mix-eve i bez statusa mod-a, tako da i to ti je beveze. Mod je više funkcionalnost da ja kantiram teme, a ne da ide sve preko skileta kao što je išlo.
-Pa da, rekao sam, organizovao si i trudio se samo dok nisi imao moda, čim si ga dobio počeo je pad aktivnosti. Sve što si radio posle toga, radio si zato što moraš.
Mod je više funkcionalnost da ja kantiram teme, a ne da ide sve preko skileta kao što je išlo.
-Da prevedem ovu rečenicu, mod je više da se kurčim, dobijem nove osnovce fanove i da kantiram teme, a ne da moram moliti skileta kao što sam morao.
Ne možeš sa mnom u diskusije, jer imam argumente za sve što navedem. Lažima se možeš pokušati poslužiti, ali naravno tu sam ja da kažem kako jeste kada je slučaj o meni.
Izdominirao sam te takoreći, BRUTALITY!