Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Zaključana Riješeno 50 bodova

Internet/računar rad

174 pregleda · 8 odgovora · otvorena 15.11.2012. u 22:17

U zadnje dvije sedmice računar mi haos sporo radi , tačnije internet . Kad udjem na internet prvih 10 minuta sve je dobro , ne štopa , mogu slušati muziku , otvoriti više tabova , ali nakon 10 minuta počinje da štopa i redovno mi izbacuje onaj error kad zaštopa 'Sljedeće stranice nije moguće učitati ' 'Ugasite stranice ili sačekajte' bla bla ...

Prvo sam očistio računar od virusa i sve ostalo pomoću ccleanera , reinstalirao sam browser ali ništa nije pomoglo.

Onda sam mislio da nije do prašine u računaru , pa sam i to sve fino očistio i opet se isto dešavala.

Postoji neka opcija sem obaranja sistema ?
jesi pogledao temperature komponenti, pogasi procese u task manageru :)
tako se meni isto desavalo, samo sam promijenio mrezni kabal probaj i ti to 
majaba je napisao/la:
konekšn ?
Ma ne vjerujem , ne može toliko drugo trajati da je konekcija a i zvao sam tamo, i nedavno sam svakako mjenjao modem kući , a ovo mi se dešavalo i prije toga , a evo i poslije..
Rješenje
u task mangeru pogasi procese, mozda ti pukne shockwave player ? jer znam da kad ti pukne i pojavi ti se narandzasta ikona onda ti se pojavi ta poruka. I sve ti nenormalno steka pa cak jedva i iz chroma izadjes

http://get.adobe.com/shockwave/ - to ti je za update ako nisi
Sumnjam da je do hardwera. Jesil pokusao Sistem restore da vratis na tacku prije nego ti se to desavalo ?

U najgorem slucaju ces morati format opaliti jer je sigurno nesto sistemski.

Virus po meni 100%

Edit: Btw nemoj da ti bude format tesko raditi jbo igrice i filmove ili sta vec. Uzmi/ posudi od nekog externi HDD skeniraj sa antivirusom prebaci sta ti je najvaznije i format cijeli uradi :)
Ma ako si sve to probao, najbolje ti je sruši sistem.
Samo sačuvaj potrebne stvari na usb ili cd.
Hvala svima u svakom slučaju , svakako je vrijeme da sistem obaram ili bar format..

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.