Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

GTA V Trailer!

413 pregleda · 18 odgovora · otvorena 14.11.2012. u 04:14

V2 Trailer GTA V mozete pogledati za 12 sati na ovom linku! (verovatno kad se vratite iz skole ili probudite kao ja) no nvm nek bude tu tema.

a dotle mozete pogledati trailer 1, meni se igrica cini ii previse realnom ali nazalost zbog kompjutera ne verujem da cu biti u stanju da je igram, no da vas ne smaram evo v1 trailera ko ga nije pogledao moze sada

[youtube]QkkoHAzjnUs[/youtube]

Za non-prem
http://www.youtube.com/watch?v=QkkoHAzjnUs

Vasa misljenja, ocekivanja, komentari na sve ovo ?
Po treileru se vidi da je uloženo dosta truda kako u velike tako i u najsitnije detalje. Mislim da će to biti veliki hit. Kažu da će mapa biti čak 5 puta veća od mape iz GTA 4. Ali opet su malo uložili u "lupanja auta" jer je endzin lupanja uzet iz GTA 4 i samo malo povećan. To je jedino loše. Takođe kažu da je policija dosta agresivnija i kada bježite da će biti postavljanje zamki, moraćete voditi računa da ne prekoračite brzinu. Ubačeni su i avioni, kako putnički tako i oni iz II svjetskog rata a takođe i brodovi... Što se tiče ostalog, veliko ekstra. Jedva čekam da izađe. =D
Moja su misljenja da cu trebat novi pc XD,
Cini se da su se dosta potrudili u 5 nastavku, po traileru se vidi da je puna akcije i da ima dosta raznolikosti, Mislim da ce ovaj dio biti pravi hit, cekamo trailer 2! 8)
Ma ovo ce biti igra godine. Sve je odlicno i sve mi se svidja.

Blago onima koji imaju konzole. A mi sto cekamo za PC nacekat ce mo se jos makar 1 godinu.
Moraaam, ali moram novi računar uzeti samo zbog ovooogaa :|
dzelo je napisao/la:
Ma ovo ce biti igra godine. Sve je odlicno i sve mi se svidja.

Blago onima koji imaju konzole. A mi sto cekamo za PC nacekat ce mo se jos makar 1 godinu.
zato nama za ps3 treba dati 60 Eura za Gta V :D
Grafika sabija,koliko je realna igra nenormalno 

gj za trailer,

po meni najbolji gta do sada. 
Rockstar Games navodi da su ogroman trud ulozili u story line  moram da je igram...
jos 2 sata i trailer jos godina i igra hahha 
Jedva cekam da je zaigram xd
Moram priznati da će biti kada izađe odlična igra. A trailer ima godinu dana izašao xD
Evo jos malo pa sad ce 

Jedva cekam da vidim i to cudo lol.
Valjda cu je moc pokrenut 
omg.
Ma jednostavno strahoba.
Majkemi, malo pomalo, pa za 3-4 serijala cemo imati gta od 1 TB 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.