Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Call of Duty: Black Ops II

452 pregleda · 17 odgovora · otvorena 13.11.2012. u 14:47

Pozdrav svima 

Evo nakon cetiri sata skidanja novi CoD je konacno pokrenut.

Radnja je smjestena u dva razlicita pravca, jedan pravac nastavlja razvijanje price iz 1980-ih dok drugi prati nove likove u 2025-oj godini.

Prica iz 1980-te prikazuje Alexa Masona i njegovu borbu u Angoli dok on pati od poremecaja zbog ispiranja mozga u Vorkuti. Takodjer razvija se prica o Raulu Menandezu, primarnom antagonisti u 2025-oj.

U 2025-oj Kina zapocinje takozvani "Drugi hladni rat" protiv Amerike. U invaziji na Los Angeles, David Mason (sin Alexa Masona) i tim Americke Mornarice moraju odvesti americkog i francuskog predsjednika na sigurno.

Minimum System Requirement:

Processor: Intel Core2 Duo E8200 2.66 GHz or AMD Phenom X3 8750 2.4 GHz
Memory: 2 GB for 32-bit OS or 4 GB for 64-bit OS
Graphics: Nvidia GeForce 8800GT 512 MB or ATI Radeon HD 3870 512 MB
DirectX®: 9.0c
Hard Drive: 16 GB HD space
Sound: DirectX 9.0c compatible

Gameplay je predobar i mnogo je bolji od prethodne igre. Igrac moze utjecati na ishod radnje. Igra ide veoma glatko i bez stopanja, puno bolje optimizirana od Black Opsa.

I evo jedan SS iz 2025-te:

Meni se igra iskreno veoma svidjela i mislim da ce i vama takodjer.
Sad cu testirat  Sinoc ostavio sve partove sa rapidshare-a da se skinu 
Jedva cekam da igram al s ovom brzinom od 300kb/s nista prije sutra.......
darker10 je napisao/la:
Jedva cekam da igram al s ovom brzinom od 300kb/s nista prije sutra.......
cuj 300 xD meni skida po 60 :S budi zadovoljan i sa tim
znate kakvi su torrenti,mislim da 30k ljudi skida samnom isti torrent -.- 20 kb/s probacu preko rsa  de neko program da mogu ostavit RS da skida po redu ne da vako stavljam 1 po 1 btw. igra fina 
MaRiJo4EvEr je napisao/la:
znate kakvi su torrenti,mislim da 30k ljudi skida samnom isti torrent -.- 20 kb/s probacu preko rsa  de neko program da mogu ostavit RS da skida po redu ne da vako stavljam 1 po 1 btw. igra fina 
Najbolji program za to ti je jdownloader.

Upravo skinuo igru,jedva cekam da je pokrenem,uskoro od mene ocekujte Walkthrough 
I meni je bila low brzina na torrentu...zato rapidshare ftw  sve partove odma i cao 
rapidshare je totalno nepouzdan,linkovi stalno padaju kao ilegalni a svaki torrent koji sam nasao ima 500 seedera i 15000 leechera..
dinehz je napisao/la:
I meni je bila low brzina na torrentu...zato rapidshare ftw  sve partove odma i cao 
bratam sa SKIDROW stranice ja uzeo linkove part 3 dead i ja msm da ih je jos -.- samo 2 parta uspio skinut -.-
bratam sa SKIDROW stranice ja uzeo linkove part 3 dead i ja msm da ih je jos -.- samo 2 parta uspio skinut -.-
joj likova pa skidajte sa putlockera full brzinom
linkovi po 1GB i to je to
ajde javite se meni u inbox i dat cu vam linkove
Ako može torrent link za download da mi pošaljete, al' da je provjeren, gledao sam na thepiratebay al' ima dosta linokova, pa mi sad treba provjeren, hvala :*

Igrica izgleda awesome*.*
A Gdje skidate igru punom brzinom?

Ja sam probao preko torenata ali ne vredi, veliki broj ljudi skida u isto vreme pa ne mogu da skidam mojom max brzinom (oko 650kb/s).
Igra nije losa al svaki novi dio Coda sve gori i gori.... Prekucam za po sata...
Presao sam BO 2, i jako mi je zanimljivo sto mozete sami raditi pricu, ocete li ubiti ovog ili sotaviti na zivotu. Ocete li uspijeti spasit neke osobe ili ne. Jako mi se svidila igra. Preso je 3x i opet sam je se zazelio. Pre dobro uradjeno :D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.