Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Šta vama predstavlja vaš nick ?

3.277 pregleda · 67 odgovora · otvorena 11.11.2012. u 17:41

Šta vama predstavlja vaš nick , Šta vam je bila inspiracija za nick.

Meni, Nasao sam na netu nekog igraca lola Naxez
I ja sam nekako u svojoj glavi smislio noxez . 
Prezime Hota, a i 99% ljudi koji me zna me zove Hota, niko po imenu da me zovne xD .
Žanr muzike koju slušam.
Sta mislite ?
Too much volim dubstep 
Samo me roditelji ne zovu šok. 

Inače nadimak dobio po

MuaNer je napisao/la:
Kod mene je "FEEL;" cisto eto sto sam nekako previse osjecajna osoba za muskarca ili momka kako god..[ Sto se tice gaming world-a]

A uzivo me vecina zove Muki zbog imena Muamer ili Isak zbog prezimena..
Nadimak  + 0² v=w 
Jaran mi rekao za ovaj nick 
I prije dok sam igrao kantera stalno sam mijenjao nickove i kaze mi jaran stavi ovaj nick "fragout" i evo ga ♥
Emir < riime, obrnuto sa jednim I ::D
Neki narod iz igre fire warrior
Nadimak koji sam dobio od djevojke
Nisam dugo postao, gledam index, i naletim na ovu temu, pa da odgovorim. Inače sam na dernek.ba bio aktivan na forumu, spamao, pisao gluposti, etc. i kako na 'tabam puno tema da mogu odgovarat, naletio sam na neku uber glupu temu:-X, i komentar je bio tipa "Alt+F4" i zadržim taj nickname, za igre i ostale forume...
Inspiracija:

http://en.wikipedia.org/wiki/Example_%28musician%29

Kad sam ga ja skontao (negdje oko 2004. kad sam počinjao sa CSom), tad je nick "eXample" bio rijedak slučaj, a sada po CS serverima svaki drugi nick je ovaj, ali ga ne mijenjam jer me i raja znaju po ovom nicku tako da...:)
ja sam zanao koji mi je nick 2011 godine kad mi je neko na kanteru rekao da mi je nick gagi a to je upravo bio moj brat Branislav
Modifikacija imena 
FliP je moj nadimak koji koristim svugdje na internetu, bilo u igrama ili web portalima.
Htio sam jedan nick koji me predstavlja, ali da ne bude n00bovski tipa Milos172 (taj nick sam upravo izmislio, izvinjavam se ako ovaj primjer vrijeda odredenu osobu) ili slicno. Uzeo sam svoje ime Filip, malo ga skratio i ukrasio Capsom na prvom i zadnjem slovu imena, i tako je nastao FliP.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.