Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[TUT]Adfly zarada[TUT]

420 pregleda · 21 odgovor · otvorena 08.11.2012. u 19:33

Zelite zaradjivati pare na internetu?

Jedna dobra metoda je Adfly. Adfly funkcionise tako sto kad otvorite link skracen preko Adfly morate cekati 5 sekundi prije nego sto budete preusmjereni na orginalni link. Tokom tih 5 sekundi prikazivat ce vam se reklame od ljudi koji se reklamiraju preko Adfly.

Zarada po kliku

Ne placaju nesto previse po kliku. Ali to najvise zavisi odakle je link posjecen.
Kliknite ovdje da vidite cijene po kliku u razlicitim zemljama.

Kakvi mogu biti skraceni Adfly linkovi?

- adf.ly
- j.gs
-q.gs

Koji sve alati imaju na Adfly?

- Mass shrinker (sluzi za skracivanje vise linkova odjednom)
- Easy Link (ako nemate potrebu za skracivanjem linkova i samo zelite zaradjivati pare, npr. http://adf.ly/2506094/www.google.com)
- API (skracivanje linkova preko vase stranice, php ili asp skripti) ---> Ovo je po meni najkorisnija alatka na Adfly jer mozete raditi razne stvari..
- Full Page Script (da promjenite sve linkove na vasoj stranici u Adfly linkove, mozete samo odredjene linkove, mozete sve osim nekih linkova, itd.)

<script type="text/javascript">
var adfly_id = 2506094;
var adfly_advert = 'int';
var exclude_domains = ['example.com', 'yoursite.com',];
</script>
<script src="http://cdn.adf.ly/js/link-converter.js" type="text/javascript"></script>

Ovo stavite u head tagove vaseg bloga ili stranice...

-Website Entry Script (ovo je ako zelite zaradjivati pare, kad vam neko udje na stranicu... preusmjeri vas na Adfly link gdje cekate 5 sekundi, pa vas onda opet vrati na vasu stranicu)

<script type="text/javascript">
var adfly_id = 2506094;
var adfly_advert = 'int';
var frequency_cap = 5;
var frequency_delay = 5;
var init_delay = 3;
</script>
<script src="http://cdn.adf.ly/js/entry.js" type="text/javascript"></script>

I ovo se stavlja u head tagove vaseg bloga, stranice...

Referali

Ako se neko registruje preko vaseg Adfly referal linka imate 20% posto njihove zarade za sva vremena.... Ovo moze biti puno ako imate dosta referala..

Moj referal link je: http://adf.ly/?id=2506094

Baneri

Primjer banera imate na vrhu... Ima jos dosta premade banera koje mozete staviti na vas blog ili stranicu, ali naravno mozete napraviti i svoj custom baner.

Surfao sam malo po development podforumu na gamersu i nasao turorijal kako saznati neciju IP adresu. Ova tema.. Stranica koju je postavio taj lik je klasicni primjer kako zaradjivati pare preko Adfly.. Na njoj ima Website Entry Script, koristi API da skracuje one linkove koje saljete ljudima kojima hocete da saznate IP adresu i banere ima po stranici...

Zaradjivanje preko Adfly je 100% sigurno i mozete i sami uvjeriti. Koristite njihove alate, stavljajte linkove na facebooku, twiteru itd, i moci cete kupiti barem jedan gamerski mis mjesecno ako se bas budete trudili :D

Registrujte se ovdje!

Nadam se da sam nekome pomogao...

Pozdrav!! :)
Imam pitanje: Koliko dugo si registrovan na adfly i koliko si za to vrijeme zaradio ? :)
MuaNer je napisao/la:
Imam pitanje: Koliko dugo si registrovan na adfly i koliko si za to vrijeme zaradio ? :)
Registrovao sam se prije par dana i imam 0.5$
kitara je napisao/la:
Registrovao sam se prije par dana i imam 0.5$
Kao sto je fantasy rekao nema od ovog hljeba..
Ovo je samo gubljenje vremena neces nista zaraditi ni poslije nekoliko mjeseci.. NO HEJT !
Sve to je, al nema od toga bas nekih para, moras se dosta potrudit ili imat nesto sto je popularno... sto znaci provodit dosta vremena na kompu trudeci se oko toga .. bez motike nema kruha rece provalnik i obije pekarnu xD
LOL bila je skripta da se sve prebaca na tvoj adfly , i moglo si po 5$ na dan zarađivati , i više 
Sve je to 0 bodova 
Ma pokusavo sam ja to nekad, al sporo to sve ide tako da sam odustao  nemam ja zivaca za to 
Jako loš sistem, zašto? Ako imaš posjećen web rokaj adsense uzimaš po danu što bi uzimao na adflyu za mjesec i plus iskaču popupovi živciraš visitore i slično. To može samo proći dobro na warezu i sličnim stvarima.
Furao sam to jedno vrijeme, ali zarada je bila mala, tako da sam odustao i izgubio volju. 
"Mala zarada ha hu" jeste jeste kad ne znate kako treba.... Moguce je mnogo zaraditi samo znati kako.
Extornia je napisao/la:
"Mala zarada ha hu" jeste jeste kad ne znate kako treba.... Moguce je mnogo zaraditi samo znati kako.
upravo tako :D
Extornia je napisao/la:
Haj mi baci nečiji ček od preko 100eur za mjesec i imaš od mene kinderbiskvit
BRUTAL je napisao/la:
Pa AdSense je definitivno najbolje... Ali Adfly je dobra stvar kad koristis njihov API, itd. :)
BRUTAL je napisao/la:
Mislis dokaz necije isplate?
MuaNer je napisao/la:
registrirao sam se prije 10 dana i zarada je 5 dolara imam stranicu na fb od 200k i samo objavim i dođe novac po jednom linku zaradim oko 0.50$ niti se mnogo mucim niti ista :D
Ja imam tu 3k. klikova, a samo 1.5$, što je jako loše..

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.