Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

s vegas problem

104 pregleda · 8 odgovora · otvorena 07.11.2012. u 22:22

Imam problem sa vegasom kad npr ubacim neku sliku na video u hocu je u cosak da stavim nevidi se :S isto tako i slova ...
Nisam te lepo skontao sta oces da uradis. Oces da ubacis sliku u neki video i da bude u neki cosak?
tower je napisao/la:
Nisam te lepo skontao sta oces da uradis. Oces da ubacis sliku u neki video i da bude u neki cosak?
kad ubacim npr neki video da ga editujem i ubacim sliku neku i kad hocu da tu sliku da pomjerim u cosak ona se nevidi.isto tako text kad napisem onako nevidi se.
Maskiraj je i onda preko pan/crop podesi opcije kako zelis.
Ja mislim ako sliku naknadno ubacujes preko new video track stavis gore da je slika prva i onda preko pan/crop je postavis u ugao koji zelis
ZLAXON je napisao/la:
Ja mislim ako sliku naknadno ubacujes preko new video track stavis gore da je slika prva i onda preko pan/crop je postavis u ugao koji zelis
pa to i uradi al mu slika nestane kad je zeli staviti u cosak, znaci samo mu dodje do nekih 10 cm od coska i onda kad pomjeri onda nestane.
Imao sam i ja taj problem :) problem je u rezoluciji videa i slike :( ne mozes pomjeriti skroz u cosak :/
noisewave je napisao/la:
pa to i uradi al mu slika nestane kad je zeli staviti u cosak, znaci samo mu dodje do nekih 10 cm od coska i onda kad pomjeri onda nestane.
Mozda probao da ne oznaci/oznaci onaj Maintain Aspect Ratio moze i do togaa biti , jer ako je npr imao dole one crne trakice i stavio taj Aspect Ratio ici ce mu slika do tih trakica bez obzira sto mu je sad full screen
ZLAXON je napisao/la:
Mozda probao da ne oznaci/oznaci onaj Maintain Aspect Ratio moze i do togaa biti , jer ako je npr imao dole one crne trakice i stavio taj Aspect Ratio ici ce mu slika do tih trakica bez obzira sto mu je sad full screen :)
kad sam stavio Maintain Aspect Ratio off onda moze lijevo desno do kraja ali ne moze dole i gore do kraja...:D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.