Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Novi miš

435 pregleda · 23 odgovora · otvorena 06.11.2012. u 21:50

Sinoć igram lola kad odjednom prestade radit lijevi klik 
Nažalost otvarao ali ništa uspio nisam...
Znam da ima dosta tema ali sve su stare a dosta novih miševa je izašlo. Znaći nemojte mi reći Sensei ili Xai jer su preskupi.
Gledao sam ovaj Kinzu, kana ili g400 ili da opet uzmem mx.

Imao sam mx518 3god i predobro me služio.
Koji je sličan njemu da je dobar ?

Hvala
Logitech G400, prestrasan mis. Imam ga ja, sluzi me predobro.
uzmi mx jer si navik'o na njega sigurno , ja imam neki logitech stari ne bih ga dao nema tih para kvario mi se 3-4 puta samo zaletujem žicu jer samo mi žice pucaju 
Kupi Logitech g400! Znaci mis je prejak imam ga vise od godinu dana i u odlicnom je stanju bez ikakvih kvarova nije skup oko 65KM nov sjeda uz svaku podlogu.. Neces se pokajati ako ga uzmes :)
Imam Kinzu i zadovoljan sam sa njim , meni za moje ruke taman , 4 tipke , jednostavan , igrao sam sa svim tim misevima , meni iskreno su svi dobri , svi se dobro 'ponasaju' , ali eto ja navikao na kinzu pa bih ti njega preporucio 
Logitech G400.
Isti kao MX518, samo sto ima malo mekše tastere, više dpi-a te bolje glajdove.

Imam ga oko 8 mjeseci i super me sluša  .

@ NJobex1

G5 stariji od vjere, još moraš naci "tvrdu" podlogu za njega, ja sam igrao G5 sa Acme Pro nekim šroteksom miš mrtav, ubi akcelearcija.
Logitech G5 predobar mis vec dugo vremena ga koristi i jos je potpuno ispravan

Karakteristike misa Logitech G5
rezolucija: 2000/800/400 dpi (mijenjanje pomoću dvije tipke ispod kotačića)
- procesiranje slike: 6.4 megapixela/sekundi
- max. akceleracija: 20g
- max. brzina: 45 do 65 inča/sekundi (ovisno o podlozi)
- USB format prijenosa podataka: 16 bita/osi
- USB broj izvještaja: 500 izvještaja/sekundi
- sleep mod: onemogućen
Kinzu je odličan. Ja bih ipak kinzu preko mx.

Sve u svemu, oba su odlična, i nećeš se pokajati ako uzmeš jedan od ta dva.

Naravno po mogućosti novo.
brate evo mog misa :

platio ga oko 9 ili 10 KM u robotu, sluzi me evo 3. godina hahaha znaci kvalitetan mis pravo
pro_killer je napisao/la:
brate evo mog misa :

platio ga oko 9 ili 10 KM u robotu, sluzi me evo 3. godina hahaha znaci kvalitetan mis pravo
ovi od "5 maraka" najvise i izdrze 
ZLAXON je napisao/la:
ovi od "5 maraka" najvise i izdrze :D
definitivno hahahaha
logitech g400 ti je skoro pa isti kao i MX518. Uzmi njega ili kinzua, trenutno koristim kinzu v2 PRO i zadovoljan sam 
Preporucujem ti g400.I ja sam kao ti imao mx518 3-4 godine prestao raditi i kupio sam g400 znaci potpuno isto ko mx518 samo vise dpi ima ..
Logitech misevi su za vecu ruku ja ti preporucujem Steelseries Kanu sjajan mis gledao sam razne testove pored toga ima jednostavan oblik kakav je i najbolji za gaming...
Kinzu je dobar mis, igrao sam na njemu. Dok na Kanu nemoj da bacas pare bezveze, dosta je los mis po meni! Ipak medju njima ti je najbolji XAI, ali ti kazes da ti je to preskupo. :)
Ma meni su uvijek preporucivali MX518 i na kraju uzmem G400...Nasljednik mx-a... ( tako kazu ) Meni drama dobar pa ti vidi 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.