Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Need for Speed - Most Wanted Gameplay

144 pregleda · 7 odgovora · otvorena 04.11.2012. u 16:39

Nakon 3h mučenja, sa black screenom koji mi se pojavljivao, kada bi ubacio u vegas, pa dok sam skinuo vegas 9, 10, 11 i 12, pa vegas movie studio, te nijedan nije htio, promjenio sam na fraps, sa MSI afterburner, i napokon je uspjelo.

Dakle, prvi gameplay ever, kvaliteta nije nešto kod prvog, jer sam isprobavao, pokušavao renderovati u mp4, pa u nvm mvm kako već šta ja znam, i eto ispostavilo se da mi je najbolje u mp4.

Prvi video : http://www.youtube.com/watch?v=nrjMU9lBg4A

Drugi video je po kvaliteti nešto bolji, barem što se mene tiče, jer sam gledao neke tutove kako poboljšati kvalitetu videa, tokom snimanja, a i tokom renderinga.

Drugi video : http://www.youtube.com/watch?v=tdfGeAK33tk

WATCH IN 720p!
To je to, svaka sugestija je dobrodošla.

LIKE-COMMENT-SUB

EDIT: i da uploadujem Mark of The Ninja - First Mission, tako da bi trebalo biti završeno za jedno 3h. 
n3xu5 je napisao/la:
Ova igra je uvreda za pravi MW 
Iskreno, 60 % jesi u pravu, jer sam taj žar prvog Need for Speed Most Wanteda je ono što smo se mi najviše nadali. Ta mogućnost tuninga, kupovine auta i slično je bila nenadmašujuća. I kad su najavili, 90% komentara je bilo tipa "Jedva čekam", "Bit' će extra" i slično, jer su se svi nadali ( i ja sam bio jedan među njima) da će igra zadržati iste elemente kao predhodnik.

Međutim, meni ovaj novi sistem, tj. metod nije uopšte toliko loš. Sam taj izbor auta, te dobijanje novih dodataka za auto tako što dostignete u trci prvo ili drugo mjesto je odlično.

Zatim, auto koje je drug našao, tj. čuo sam da postoji u igri auto tesla, koje se uopšte ne čuje, što je nako fin dodatak.

Sve u svemu, igra nije toliko loša, po mojem mišljenju, daleko je od predhodnika. =)
koji je ovo po redu MW gameplay u poslednja 2-3 dana 
NIXONSTYLE je napisao/la:
koji je ovo po redu MW gameplay u poslednja 2-3 dana 
Istina, bilo ih je dosta, al' uglavnom svako hoće da pokupi viewerse, jer uglavnom svako pogleda prvo gameplay igre prije njene kupovine / downloadiranja.

Ja sam eto uzeo MW 2, jer mi je najlakše bilo snimiti utrku, koja traje 2 min i onda isprobavao render opcije na njoj i upload na youtubu da vidim kako se to sve ponaša, jer bi mi za desetominutni video trebalo 5h da se uploaduje na youtubu. =D
Ako hoces da gledas klipove sto si snimao sa MSI Afterburnerom:

Skini K-Lite Codec Pack Mega i K-Lite Codec Pack x64 (ako imas 64-bit OS)
KRY1337 je napisao/la:
Ako hoces da gledas klipove sto si snimao sa MSI Afterburnerom:

Skini K-Lite Codec Pack Mega i K-Lite Codec Pack x64 (ako imas 64-bit OS)
Mogu ja njih gledati, sa bilo kojim playerom, bio to vlc, windows media player ili quicktimeplayer, ali kad ga ubacim u vegas, nije htjelo. Bitno je da sam riješio problem, al' sam se napatio tokom tog, što jest jest. =D
Dovahkiin je napisao/la:
Mogu ja njih gledati, sa bilo kojim playerom, bio to vlc, windows media player ili quicktimeplayer, ali kad ga ubacim u vegas, nije htjelo. Bitno je da sam riješio problem, al' sam se napatio tokom tog, što jest jest. =D
Pa za to ti pricam, ako hoces da ih gledas u Vegasu, skini taj codec pack, posto MSI Afterburner je daleko bolji pri snimanjem od Fraps-a.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.