Utisci bez klipova i smajlija i ostalih sranja .
Diskusija
U kanti
Sarajevo - Zeljeznicar
729 pregleda · 34 odgovora · otvorena 04.11.2012. u 00:12
Nadigrali smo vas u svakom segmentu, al ste nas ipak pobjedili, prvo poluvrijeme na tribini vas unistili, drugo pali kad smo go primili, al i taj go sam prezalio kad sam vidio SAIDA kako pada na usta kad preskace reklamu.
Post dobio aplauz od b0k1
GazijaCTB je napisao/la:
Said nepismeni !
samo ću reći da se vole horde kurčit u autima, izbacivat šalove pa dobit po pičci
!
samo ću reći da se vole horde kurčit u autima, izbacivat šalove pa dobit po pičci
!

Momak izbacio sal kroz prozor izvukla ga 5 iz auta ubili Boga u njemu, i poslije krenuli na zenu bez noge .. wtf ?
al zato kad su kornjace uletile, bjezanija

~edit
Po cemu to vi zakljucujete da ste imali bolju bakljadu ?
i da...
a zasluzili su pobjedu

I da gubiš 10:0 s' juga bi se pjesma čula., mi te volimo mi te volimo! ♥
Fina utakmica, ne bas fer plej ali eto
fin go, imalo finih detalja a za navijace, da nema baklji ne bi bilo bosanskih krkana
sve u svemu, fino je pogledati i nasu neku utakmicu
i stvarno, ni sa jedne ni sa druge strane nemate pravo sta ruzno govoriti, zasluzeno i korektno sve ..
fin go, imalo finih detalja a za navijace, da nema baklji ne bi bilo bosanskih krkana
sve u svemu, fino je pogledati i nasu neku utakmicu
i stvarno, ni sa jedne ni sa druge strane nemate pravo sta ruzno govoriti, zasluzeno i korektno sve ..
čuj nije bilo fer, kad se hoće kurčit bujrum nek se kurče, za tu ženu ne znam a kornjače normalno da je bježanije i u cilju je svih manijaka da nam što manje ljudi padne ...
A za poraz ja ga priznajem sto jest jest, nisam skoro ni pratio utakmicu sa tribine jebiga ne može se, a za bakljade ti niko ne moze rec koja je bolja jer oni koji su bili na utakmici , eo npr ja vidio sam vašu i strašna je kapa dole, al ne znam kako izgleda naša jer sam bio u epicentru toga ...
A za poraz ja ga priznajem sto jest jest, nisam skoro ni pratio utakmicu sa tribine jebiga ne može se, a za bakljade ti niko ne moze rec koja je bolja jer oni koji su bili na utakmici , eo npr ja vidio sam vašu i strašna je kapa dole, al ne znam kako izgleda naša jer sam bio u epicentru toga ...
GazijaCTB je napisao/la:
čuj nije bilo fer, kad se hoće kurčit bujrum nek se kurče, za tu ženu ne znam a kornjače normalno da je bježanije i u cilju je svih manijaka da nam što manje ljudi padne ...

Mi kad smo zapalili bila je pauza 5:47 sec
b0k1 je napisao/la:
Vi kada ste zapalili el bilo pauze ? mybe 1 min 

Jel ja rekoh na prosloj temi Sarajevo k`o džamija? Rekoh...
Jel rekoh 1 : 0 dosta? Rekoh...
Jel rekoh 1 : 0 dosta? Rekoh...
Ma derbi ko derbi kad domacin nesmije izgubit a nakon prvog gola obavezno sto vise baklji bacit na teren
nas nogomet je 10 godina iza hrvatskog u grupnu fazu lige prvake tek se moze uci kad kriminalci prestanu upravljat klubovima i namjestanju rezultata
nas nogomet je 10 godina iza hrvatskog u grupnu fazu lige prvake tek se moze uci kad kriminalci prestanu upravljat klubovima i namjestanju rezultata
b0k1 je napisao/la:
Vi kada ste zapalili el bilo pauze ? mybe 1 min 

FizzKhalifa je napisao/la:
nama baklje bile po atletskoj stazi, nije bilo potrebe da se prekida
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.