Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Zed, the Master of Shadows novi heroj

270 pregleda · 12 odgovora · otvorena 02.11.2012. u 11:55

Dosađujućui se po internetu, otišao sam na službenu stranicu LoL-a, ali tu je bila samo novost o tome, a nakon toga na YouTube-u nađem video. Samo pogledajte

http://www.youtube.com/watch?v=6MfMVyjnp78&feature=g-u-u

http://www.youtube.com/watch?v=pkSr5Z4flWo&feature=g-u-u

I onda jedan game sa njim:

http://www.youtube.com/watch?v=5gCO6nj0NxE&feature=g-u-u

EDIT: Stavio sam ovu temu kao da je vezana za igru League of Legends, ali nije stavljena u taj podforum...
Šta da ti kažem, i ovaj će biti op kao i svi nedavno što su izašli a 6.3k

Imaš boljih heroja od 1350 koji ownaju u rankedu, high elo sve.

Brzo nekako izbacuju/prave heroje. Meni ovo nekako podjeća na shen/talon al vidjet ćemo.
Ne znam sta ce tacno biti njegova uloga .. nisam gledo klip .. ali na osnovu procitanih abilitya .. ne znam kako ce se uklopiti.

Potpuno drugaciji champ .. al ce zato biti farm masina ..
Odličan za farmanja, ali će biti težak za igrat.
Izgubit ce se carolija LoL-a ako nastave sa ovim herojima , bolje da malo porade na comunity-ju na nacinu spajanja sa ranodmerima a ne da neko sa 2 k pobjeda dobije nekog od 150 ko kupuje phantom dancer karthusu da brze puca Q :)
Elysium je napisao/la:
Šta da ti kažem, i ovaj će biti op kao i svi nedavno što su izašli a 6.3k

Imaš boljih heroja od 1350 koji ownaju u rankedu, high elo sve.

Brzo nekako izbacuju/prave heroje. Meni ovo nekako podjeća na shen/talon al vidjet ćemo.
Aj majketi neseri.Elise op,kha zix,Syndra op?Većina heroja koje su puštali u zadnje vrijeme su ili balanced ili up zato se ne prosipaj.

Post dobio aplauz od Limmaa

Sauronnnn je napisao/la:
Izgubit ce se carolija LoL-a ako nastave sa ovim herojima , bolje da malo porade na comunity-ju na nacinu spajanja sa ranodmerima a ne da neko sa 2 k pobjeda dobije nekog od 150 ko kupuje phantom dancer karthusu da brze puca Q 
HAHAHAHAHHAAHHHAHAHAHAHHAHAHA fantom denser kartusu da brze puca Q HAHAHHAH oplakah 

@topic krivo mi je sto kupih elise mada je i ona OP al cu kupit i zena  
Drama težak ali u isto vrijeme i drama zabavan heroj za igrati. Šta sve možeš sa kombinacijom W-a i ultija raditi nije humano. Ovo će biti troll champ, možda čak više troll nego Wu sa njegovim W-om. Just wait and see 
MAND4 je napisao/la:
Drama težak ali u isto vrijeme i drama zabavan heroj za igrati. Šta sve možeš sa kombinacijom W-a i ultija raditi nije humano. Ovo će biti troll champ, možda čak više troll nego Wu sa njegovim W-om. Just wait and see 
Bit će gori nego Evelynn prije promjena  

Ne znam da li ću ga kupovati. Champion nije loš, iako je to postalo normalno da su novi championi dobri, ne iz razloga što su toliko dominantni nego zbog toga što treba par dana, sedmica da se skonta način igre protiv njih i onda bude sve fino izbalansirano 

A ova gore rasprava oko OP championa. Syndra je sad buffana jako i na midu je u većini slučajeva dominantna. Kha'Zix je od početka OP, kao i Rengar  Jedino Elise i nije baš, iako sam igrao protiv par ljudi koji su jako skillani sa njom te je gotovo nemoguće dobiti top lane  Pretpostavljam da će je malo buffati sada, kao što bi trebali Rengara nerfati  Sauronn je u pravu što se tiče smanjivanja broja championa. Zašto ne uvedu neki razmak od tri sedmice, ili čak mjesec dana za novog championa. Ovako svako dvije sedmice novi champion.
bit ce interesantan za igrati, to bez daljnjeg ... e sada koji bild za njega, koje finte sta kako, to cemo vidjeti  Uglavnom izgleda interesantan za normal game, iz shadowa u shadow  sminkx 
amsi je napisao/la:
Bit će gori nego Evelynn prije promjena  

Ne znam da li ću ga kupovati. Champion nije loš, iako je to postalo normalno da su novi championi dobri, ne iz razloga što su toliko dominantni nego zbog toga što treba par dana, sedmica da se skonta način igre protiv njih i onda bude sve fino izbalansirano 

A ova gore rasprava oko OP championa. Syndra je sad buffana jako i na midu je u većini slučajeva dominantna. Kha'Zix je od početka OP, kao i Rengar  Jedino Elise i nije baš, iako sam igrao protiv par ljudi koji su jako skillani sa njom te je gotovo nemoguće dobiti top lane  Pretpostavljam da će je malo buffati sada, kao što bi trebali Rengara nerfati  Sauronn je u pravu što se tiče smanjivanja broja championa. Zašto ne uvedu neki razmak od tri sedmice, ili čak mjesec dana za novog championa. Ovako svako dvije sedmice novi champion.
Nah ... nije on uopšte "mega-ultra-tons-of-damage" shit kao što raja misli. Msm, ninja assassin je, logično je da ima dobar dmg, ali ja ću on će biti master troller sa onim shadow switch napadom ... sa solidnim CDredom, 5sec cd na 18 lvlu + što mu E shorta cooldown za svakog neprijatelja kojeg zakači. Znači, lik će moći 20 creep waveova u 5 sekundi ubiti k'o da ih nema. W + Q + E + W + E + Q sve je gotovo. xD

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.