Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Reedem, koliko čekati ?

138 pregleda · 4 odgovora · otvorena 27.10.2012. u 11:16

Prije svega, Bajram Šerif Mubarek Olsun muslimanima.

Naime, prije 7 dana dobio sam ban, te sam odlučio praviti referale na level 5, ne bil dobio određenu količinu IP. Prije 3-4 dana, ušao sam na account(preko euw.leagueoflegends.com) da provjerim refferal system. Već tada sam uradio nekih 10-15 referala, a usput sam mogao "podići"(reedem) IP koje sam zaradio. Međutim, danas sam dobio unban i ušao sam account, kad imam šta vidjeti. Stanje sa IP se nije promjenilo tj. ostalo je isto kao i prije bana. Zanima me, koliko se čeka na isporuku nagrade ? Kontaktirao sam support, ali me zanimaju i vaša iskustva. Nije mi prvi put da mi nagrada ne dođe odmah. Zadnji put sam trebao dobiti rune stranicu te 975 RP(10 urađenih referala na level 10), ali ja sam dobio samo ovo drugo tj. RP-ove. Support je sve to riješio.

I jedno pitanje, onako usput. Da li je dozvoljeno sam sebi praviti referale ? Čitao sam malo pravila oko referala i nisam nigdje naišao da je zabranjeno, pa da li je neko kažnjen zbog toga i sl.
da dobijes ip-a moras izlevelovat na 10 lvl ako se ne varam
federe je napisao/la:
da dobijes ip-a moras izlevelovat na 10 lvl ako se ne varam
Za svaki referal napravljen na level 5, dobiješ 250 IP 

EDIT :

Da li sam pogriješio ako sam reedemao u vrijeme dok mi je account bio banovan ?
amsi je napisao/la:
Za svaki referal napravljen na level 5, dobiješ 250 IP 

EDIT :

Da li sam pogriješio ako sam reedemao u vrijeme dok mi je account bio banovan ?
Moze bit da si pogrijesio, ma digni ticket u supportu valjda ti oni mogu pomoci  Ugl znam kad sam ja redeemo, odma sam dobio ip 
Riješeno 

Ako ste banovani, i reedem-ali ste to za vrijeme bana, potrebno je odigrati jedan game da se sve to "učita" 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.