Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Prijatelji sa gamersa?

1.936 pregleda · 22 odgovora · otvorena 31.10.2012. u 21:03

Dobro veče.

Odlučio sam da dignem temu u vezi online poznanstva.
Koliko ste ljudi upoznali koje ste znali od ranije preko gamersa i koji su to ljudi i kako ste se upoznali?
Da li imate želju da neke upoznate?

Ja sam upoznao možda oko 40-ak ljudi koje sam znao ranije na gamersu.
Evo neke ću odvojit:
Liar, ronne, Dzoint, zlaxon, ragge, zus, cage, entel (ne znam jel se sjeca mislim da je bio u polusvjesnom stanju), larsson, magnum, darkec, loggi, ELDO (j3b3 igru), mirowski, veca, kadija, jet lee (radisa), eniqma, plaste, reon1, h1p, kole, bsy, cokolada, Master, Noer, fzl, forgy, h4midovic (frenkie), lirio, knox, v1kac

Vecinu sam upoznao na fragnetu, s eldom sam bio u tuzli jedan dan, bit ce edit ako se sjetim..

Volio bih upoznat raju iz travnika: fusher i oni momci te Amora :]
H4midovic je napisao/la:
nije peder :/ slago  svi dosli Laquila,Soble i ekipa samo on nije 
Jeste bio b0k1, znam da je sa perketom popio bure piva ispred moje zgrade pod drvetom.

Upoznao mirofu, ducu , milana, cempu, welahavlea, znam Nikolaaaa od ranije. 

Ali sam vidjao dosta momaka na turnirima u Doboju, ali nisam imao muda da im pridjem i da ih upoznam, jebiga klinac bio. 
Ja mislim da nema kanterasa kojeg ne znam, a koji ne zna mene 

Dosta sam rekao 
Ovde ima dosta raje iz TK al ja ni tu nikog da upoznam xD
IFC je napisao/la:
Ja mislim da nema kanterasa kojeg ne znam, a koji ne zna mene 

Dosta sam rekao 
poznat si pravo 
Lijepa tema .. a ja nemam vremena da pricam o svemu tome.

Hajde neka se sada pocnu javljati oni pametni sa nekakvim komentarima kako nema interesantnih tema.

Eh ovako da pocnem.

Davne nekad...ne sjecam se ni ja sam koje godine .. igrali smo cs 1.5 .. voljeli smo tu igricu a bili smo hajmo rech neki klinci. Tako tada je bio csbih .. jedan jedini forum / jedan jedini cs 1.5 server.. koji je takodjer bio bU pokretac svega na njemu.

Eh tako igrali smo tu jednu n0c .. nekad u kasne sate stigli su :

bU , Cage , P3Le , bonnen , ri0 jos nekih par likova .. koji su tada bili osnivaci i pokretaci svega [ tate igrice ] i tako je krenulo.

Poceli smo se svi interesovati .. poceli smo voljeti igricu , druzili smo se.. ipak sve se to desavalo u Hrasnici .. koja je bila hajmo rech malo dalje od grada i bez auta [ svi smo bili djecica ] nie se moglo dolaziti i mi smo vise visili g0re.

Napravismo i mi prvi turnir u Hrasnici [ dodje tada famozni Raul 7 .. ispostavilo se da je to mali Mili Sivric.. koji je tada imao ocajan internet al je sabijao na lanu ] Mali decic , duze kosice sa njim Frost koji je takodjer bio d0bar igrac... i andreii tzv coya ]

Uglavnom da nastavim sa osnivacima.

Onda su se na serverima svi medjusobno poznavali , postovali , znalo se ko je citer [ bonnen ] koji je igrao godinama sa whackom koeg je samo on mogao naci 

Tako sam poceo da idem u tada najpoznatiju igraonicu u BiH zvanu Neon.. g0re sam upoznao sve moguce likove iz Sarajeva jer je to bilo uporiste gamera.

Poceli su se odrzavati turniri i tako sam ne propustajuci ni jedan isao od grada do grada.

Najvise sam ljudi upoznao u Mostaru [ jer se ispostavilo da je Mostar kolijevka igre .. a na kraju krajeva ]

Soble , Fifa , Mili , Gogo , perke , Srele , arman , arma , Jopa.. cugali , zajebavali se , h0dali po turovima .... te ljude sam non stop gledao na turovima ..

Ne mogu vise da se sjetim svih turnira , al se sjecam u tom periodu da smo ja i Tarik quell najvise hodali po njima , on je naknadno dobio inspiraciju.

Uglavnom Od Mostara , Bosanske Krupe , Banja Luke, Brckog , Doboja , Zvornika , Gracanice , Tuzle , Sarajeva , [ zaboravio sam jos neke gradove ] Ne pikam one prigradske turnire tipa smrecnjaka i toga , Srbije .. cesto sam isao sam na turnire .. jer je tada jos uvijek bila situacija vise nego zategnuta al et` opet sam imao hrabrosti da odem.

Nezaboravni qESWC 2002 godine .. tu sam upoznao najnajnaj vise ljudi , kazem .. tada nije bilo kao danas , bez mrznje .. cuga + ljubav = neprocjenjivo.

Ako se ne varam tada je bilo 36 ekipa iz svih dijelova Bosne i Hercegovine i tu je ekspanzija pocela :p

Al eto .. vecina tih ljudi vise i ne igra nazalost al et , drago mi je da se sjetih sviju 

U biti imam mnogo poznanstava .. da sada ne nabrajam sve jer mi treba i vise nego :]

Sve u svemu bilo je nezaboravnih trenutaka , malo sranja u Citluku , malo u Zvorniku al et` ispalo je sve na kraju dobro.

Pozdravljam sve old skul geJmere koji ce nekim slucajem procitati ovu temu , sjetiti se lijepo .. a jos ljepse osjetiti sve to.

Pozdrav za stara vremena koja se vise nikada nece ponoviti.
b0k1 je napisao/la:
Lijepa tema .. a ja nemam vremena da pricam o svemu tome.

Hajde neka se sada pocnu javljati oni pametni sa nekakvim komentarima kako nema interesantnih tema.

Eh ovako da pocnem.

Davne nekad...ne sjecam se ni ja sam koje godine .. igrali smo cs 1.5 .. voljeli smo tu igricu a bili smo hajmo rech neki klinci. Tako tada je bio csbih .. jedan jedini forum / jedan jedini cs 1.5 server.. koji je takodjer bio bU pokretac svega na njemu.

Eh tako igrali smo tu jednu n0c .. nekad u kasne sate stigli su :

bU , Cage , P3Le , bonnen , ri0 jos nekih par likova .. koji su tada bili osnivaci i pokretaci svega [ tate igrice ] i tako je krenulo.

Poceli smo se svi interesovati .. poceli smo voljeti igricu , druzili smo se.. ipak sve se to desavalo u Hrasnici .. koja je bila hajmo rech malo dalje od grada i bez auta [ svi smo bili djecica ] nie se moglo dolaziti i mi smo vise visili g0re.

Napravismo i mi prvi turnir u Hrasnici [ dodje tada famozni Raul 7 .. ispostavilo se da je to mali Mili Sivric.. koji je tada imao ocajan internet al je sabijao na lanu ] Mali decic , duze kosice sa njim Frost koji je takodjer bio d0bar igrac... i andreii tzv coya ]

Uglavnom da nastavim sa osnivacima.

Onda su se na serverima svi medjusobno poznavali , postovali , znalo se ko je citer [ bonnen ] koji je igrao godinama sa whackom koeg je samo on mogao naci 

Tako sam poceo da idem u tada najpoznatiju igraonicu u BiH zvanu Neon.. g0re sam upoznao sve moguce likove iz Sarajeva jer je to bilo uporiste gamera.

Poceli su se odrzavati turniri i tako sam ne propustajuci ni jedan isao od grada do grada.

Najvise sam ljudi upoznao u Mostaru [ jer se ispostavilo da je Mostar kolijevka igre .. a na kraju krajeva ]

Soble , Fifa , Mili , Gogo , perke , Srele , arman , arma , Jopa.. cugali , zajebavali se , h0dali po turovima .... te ljude sam non stop gledao na turovima ..

Ne mogu vise da se sjetim svih turnira , al se sjecam u tom periodu da smo ja i Tarik quell najvise hodali po njima , on je naknadno dobio inspiraciju.

Uglavnom Od Mostara , Bosanske Krupe , Banja Luke, Brckog , Doboja , Zvornika , Gracanice , Tuzle , Sarajeva , [ zaboravio sam jos neke gradove ] Ne pikam one prigradske turnire tipa smrecnjaka i toga , Srbije .. cesto sam isao sam na turnire .. jer je tada jos uvijek bila situacija vise nego zategnuta al et` opet sam imao hrabrosti da odem.

Nezaboravni qESWC 2002 godine .. tu sam upoznao najnajnaj vise ljudi , kazem .. tada nije bilo kao danas , bez mrznje .. cuga + ljubav = neprocjenjivo.

Ako se ne varam tada je bilo 36 ekipa iz svih dijelova Bosne i Hercegovine i tu je ekspanzija pocela :p

Al eto .. vecina tih ljudi vise i ne igra nazalost al et , drago mi je da se sjetih sviju 

U biti imam mnogo poznanstava .. da sada ne nabrajam sve jer mi treba i vise nego :]

Sve u svemu bilo je nezaboravnih trenutaka , malo sranja u Citluku , malo u Zvorniku al et` ispalo je sve na kraju dobro.

Pozdravljam sve old skul geJmere koji ce nekim slucajem procitati ovu temu , sjetiti se lijepo .. a jos ljepse osjetiti sve to.

Pozdrav za stara vremena koja se vise nikada nece ponoviti.
A mene i raju sa točka prošlog ne znaš? Mrš,govno jedno. 

Hahaha. MA znam ja dosta raje, najviše ih upoznao na točku jer nisam nikad išao na turnire neke.

Raju koju znam sa ovog portala:
skile,bok1,nera_f, jacky,buyaka,kuniva,elektrostajl,penika,brick,risk,cloud,edy,cntr.
Dalje njanju brata znam, volimo se pravo  znam kilaora madafaka globalca  nediiim.

Mislim da ima još neke raje,pa se nemojte naljutiti. Ned i nexus mene viđaju po tekmama, al nikad da ja njih vidim. 
Znam bricka i znam DuckZz-a. 

I par likova jos ali njih sam znao i prije gamers-a...
Znam podosta raje sa g.ba (većinom sa kafa, yeah).

Da sad ne nabrajam da se izostavim nekog slučajno 
Dobra raja pravo 
(da se pofalim da znam skilleta, hell yeah )
Hmm, relativno malo raje znam sa gamersa.

reloadeda, 100ku, drawna, neophyta, mandu, epiphanya (sry ako sam fulio), icewolfa, stealtha, wonderboya, yoyeta, blejza... ima mozda jos momaka, izvini ako sam vas trenutno zaboravio  Valjda ce biti jos momaka na ovom spisku.

Pored toga, mireta, linuxa, edinovskog i jos par starih membera koji su sad neaktivni sam znao prije registracije na gamers.

@manda : HAHAHAHAHHAHHAHAHHAH koji car

Volio bih upoznati mog dragog Limu s kojim nesudjeno pricam na ts vec 6 mjeseci...
bU Cage freak B0k1 numma PeL3 bichar abasi kaisera b0de chaos sNake yassa AZA liryo vr6 topA mi0 BebZ Cac0 BorG r3 storm_raider ebug Sykon jeaN Soble AZA sk0a tip dyemsonii Laquila (koga sam zaboravio neka mi opsuje) :D
DrawN je napisao/la:
A mene i raju sa točka prošlog ne znaš? Mrš,govno jedno. 

Hahaha. MA znam ja dosta raje, najviše ih upoznao na točku jer nisam nikad išao na turnire neke.

Raju koju znam sa ovog portala:
skile,bok1,nera_f, jacky,buyaka,kuniva,elektrostajl,penika,brick,risk,cloud,edy,cntr.
Dalje njanju brata znam, volimo se pravo  znam kilaora madafaka globalca  nediiim.

Mislim da ima još neke raje,pa se nemojte naljutiti. Ned i nexus mene viđaju po tekmama, al nikad da ja njih vidim. 
Ma raja s strane , sta cu pricat za Sarajevo .. ove 95+ ne znam do duse 

Ove ostale podrazumijeva se ;]
b0k1 je napisao/la:

Tebe ko ne zna, prijavi ga vodovodu 

@topic;

Onlajn upoznavanje strasno, nema kakve raje nisam upoznao sirom BiH i Evrope tu i tamo kojeg azijata. Ono vecini zahvaljujem turnirima gdje sam mogo da upoznam tu "onlajn braću" u zivo i je**s ti mene ako ti se ikad iko opiso istinito  sve nekakvi mutanti jarane HAHAHHA (joke)

PS. Na Slavi sam, pa nisam bash pri sebi, gubi mi se monitor, aj cao,

bice edit kad se dohavizam :=
Dosta ih znam lično od prije, ali sam upoznao qround, brixa, BlooDboy, ScandaL, i možda još neko, ne znam sad... 
b0k1 je napisao/la:

Mene znas, a ne znas. XD
domaci_rap,simba,nermin
Pošto nikad nisam igrao klanski CS, nisam ni upoznao nekoga preko igre, već samo preko točka..

S tim da sam imao sreću da prije gamersa upoznam Osiguracha i Struju, na čiji prijedlog dolazim na gamers.. Kasnije upoznajem bxm-a i naila, sa njima se počesto i zadesim cugajući.. Upoznao wicky-a preko njih na nekom partiju, na Adeptu se samo pozdravio sa Schulzom, 100ka-om i nerom_f.. Kasnije neru bolje upoznam na G.BA točku, također b0k1-a, Drawn-a, njanja-u, EX-a, malog nediima i još par osoba, ne znam sad tačno nickove..

Uglavnom sam primjetio da je sva raja predobra, velika većina.. I samo se treba družiti, na kafi na kafi, točku točku, fudbalu fudbalu, na bilo čemu 

Ako sam koga zaboravio, izvinjavam se, al sam pospan 
Ma je*o cijeli gba, ja sam upoznala riska 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.