Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

CS:GO free weekend

892 pregleda · 41 odgovor · otvorena 31.10.2012. u 20:47

Evo slučajno na haeltiviju naleti na ovaj link, pa reko da šejram ovdje. Ukoliko je ovo tačno onda bi sutra negdje oko 18h pa do nedjelje negdje do 21h CS:GO trebao biti free. Znam da vas većina nije kupila dosad, pa eto planira li ko skidat, testirat, igrat? Možda da i malo skupa igramo na g.ba publicu (ukoliko je u funkciji)? 

@edit Semire, ako je istina ovo što exampLe_ kaže, daj sredi nam to 

@edit2

Jest, istina je http://www.hltv.org/news/9419-csgo-free-to-play-during-eswc 

Vidim da vas dosta ne konta. CS:GO JE IGRA NA STEAMU I PREKO VIKENDA CS:GO JE FREE2PLAY! ZNAČI SKINETE IGRU, INSTALIRATE, IGRATE OVO MALO VREMENA (OD SUTRA U 19h DO NEDJELJE U 21h) I VIDITE VALJA LI IGRA. Možda neki i kupe.

@Semirn Sumnjam da će bit baš puno, jer dosta raje ima low PC-eve, ali opet, nadam se velikom odazivu i hvala u svakom slučaju 

@editpostotiput Smiješno brate, sve boldiraš, kaps lokuješ, ljudi nastave da se javljaju na pm kako će skinut cs:go. Tuga 
Skinut ću sigurno da vidim kakva je igra,jer sam planiro kupiti.A sigurno ću uletit i na g.ba public. 
Ako je istina dobro će biti .
A što se tiće gba publica, nisam ulazio ima mjesec, jer očito niko ne brine o njemu (non-stop prazan i ne rade se updatei i u vecini slucajeva se ne može ni ući u server)
ii šta ja sad njeg skinem iiii?

imam ga dozivotno ili koji ku**c sam pogresno shvatio?
fragout je napisao/la:

Petak,subota,nedjelja je f2p , ako želiš nastaviti da igras 11€ i ajm0  .
Vjerovatno ću je skinuti, pa probati, ako mi se svidi onda i kupiti :D
fragout je napisao/la:

Imaš ga dok se ne završi ESWC.
FZL je napisao/la:
Ne kontam  De pojasni malo 
Citaj postove iznad prije nego sto odgovoris.
brick je napisao/la:
Petak,subota,nedjelja je f2p , ako želiš nastaviti da igras 11€ i ajm0  .
hahahhaha ja kontao skines i imas ga dozivotno hahahah al kite marijanove 
b0k1 je napisao/la:
Citaj postove iznad prije nego sto odgovoris.
dok sam ja pisao post ovi gore su napisali  pa sam tek onda vidio  smiri bok1 ♥
Koliko GB da se skine, jer imam low konekciju, molio bih tacan odgovor na moje pitanje, hvala.
taman da isprobam kako radi na mojoj konfiguraciji, mozda se i kupi u skorije vrijeme .
taman sam mislio kupit igru, ali bojao sam se da kupim i da se zajebem jer neznam kako ce se FPS krecati, evo super prilike da isprobam, sigurno skidam
noisewave je napisao/la:
taman sam mislio kupit igru, ali bojao sam se da kupim i da se zajebem jer neznam kako ce se FPS krecati, evo super prilike da isprobam, sigurno skidam
+1

Cijelo vrijeme sam proučavao situaciju, šta će se zbiti i taman kad smo kontali da skupimo pare, nas jedno 4-5, da kupimo CS:GO, naleti na ovo. A mislio sam da preko vikenda dignem temu, ponudim bodove da isprobam igru, da kasnije se ne bi kajali svi. Stvarno, u pravi čas. valve je ovim napravio odličan potez 
Lima je napisao/la:
Koliko GB da se skine, jer imam low konekciju, molio bih tacan odgovor na moje pitanje, hvala.
4,3 GB (:
Molim Semira i Vlexa da pripreme server za vikend hvala
To se cekalo 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.