Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Lagana zarada bodova #4

848 pregleda · 40 odgovora · otvorena 25.10.2012. u 17:00

Ko bude stavio pa izbrisao ima ban sa portala

Evo nova LZB tema. Ovog puta malo drugačija. Bit jeste da napišete sve domaće facbook stranice koje su u vezi sa MINECRAFTOM ili da objavite ovaj tekst na vašoj facebook stranici.

Uslovi za postavljanje linka fb stranica koje su u vezi sa Minecraftom:

-Sve stranice MORATE dostaviti MENI NA PM, te slikati istu poruku, prekrižiti link(no reklama) i postaviti tu sliku na temu(kako nebi bilo vidi brix namješta aplauze)  
-Stranica mora imati više od 100 lajkova te mora biti aktivna(makar 1 aktivnost u zadnjih 10 dana)!
-Stranica MORA biti sa Balkana.

Uslovi za postavljanje linka na Vašoj FB stranici:

-Da stranica ima više od 1000 lajkova
-Stranica ne mora biti vezana za Minecraft
-Stranica mora imati aktivnosti( u zadnjih 10 dana)

Sve validno - aplauz.
Ne poštivanje uslova te spamm - šamar.

Možete dobiti maksimalno 3 aplauza, što znači i 3 posta.
Pazite da nema ponavljanja !  Iznimku čine oni koji postave na stranicu sa 15.000+ lajkova, oni mogu dobiti i 4 aplauza.

Pozdrav! 

Post dobio šamar od Brix

Skittles je napisao/la:
Ne vidi se broj lajkova 
Evo od brata ViTE 

Post dobio aplauz od Brix

zasto mi nece da se poveze na server :( znam da je bilo govora o nekoj novoj verziji,sta trebam uciniti ?
labek13 je napisao/la:
zasto mi nece da se poveze na server  znam da je bilo govora o nekoj novoj verziji,sta trebam uciniti ?
Nema to nikakve veze sa serverom je sve uredu. Provjeri da li imaš 1.3.2 verziju.
Brix je napisao/la:
Nema to nikakve veze sa serverom je sve uredu. Provjeri da li imaš 1.3.2 verziju.
a u mene je verzija 1.4.2 i oce li server ici na tu verziju,ako ne posalji mi link od verzije 1.3.2 :))
labek13 je napisao/la:
a u mene je verzija 1.4.2 i oce li server ici na tu verziju,ako ne posalji mi link od verzije 1.3.2 )
Da, server će ići na 1.4 čim bude moguće dići server na toj verziji
a za koliko ce dana to bit ja poludi bez igranja na ovom serveru :P
labek13 je napisao/la:
a za koliko ce dana to bit ja poludi bez igranja na ovom serveru 
Ne znamo mi, rekli su iz bukkita što prije je moguće. To mi ne možemo regulisati.
labek13 je napisao/la:
ovaj link sto si mi dao u inbox nemoze online 
Može, u username napiši nick a pw ostavi prazno, zati mlogin pa play offline i moći ćeš 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.