Skini ccleaner - sa njim svakodnevno izvrsis ciscenje i brisanje registrya. Pospjesuje brzinu rada racunara.
Malwarbytes Anti Malware - Skini taj program i nece ti biti potreban antivirus, jednostavno skeniraj jednom sedmicno za punu sigurnost.
Winamp - Jako dobar muzicki player. Ukoliko imas neki apple uredjaj (iPhone, iPod i dr.) onda instaliraj iTunes, koji sluzi i kao program za prebacivanje stvari na uredjaj, a i kao player.
Photoscape - Ako budes morao urediti bilo kakvu sliku, za fejs i sl., instaliraj ovaj program. Veoma lako se koristi.
Youtube Downloader - Ukoliko zelis skinuti bilo sta sa youtube-a u mp3 formatu, to mozes uraditi sa ovim programom, koji je ujedno i konverter. Veoma lahak za koristiti.
Skype - Program koji sluzi za obavljanje video poziva sirom svijeta. Vjerujem da si i ranije cuo za njega, jako koristan program.
uTorrent - Ukoliko budes imao potrebu za skidanjem nekog torrenta sa zeljene stranice, ovo je program koji ti je neophodan za to.
Windows Live Messenger - Sluzi za chat sa zeljenim osobama. Veoma jednostavan za koristenje.
Samo da napomenem, ovo sam sam sastavio, tj. nisam kopirao. Mislim da ti je dosta
Ashampoo Burning Studio - Vjerovatno najbolji program za przenje cd-ova.
Pokit - Sluzi sa uzimanje snapshota dijelova ekrana ili cijelog, te zatim to direktno uploadujes na internet. Vise nego koristan program.
Samo da napomenem, ovo sam sam sastavio, tj. nisam kopirao. Mislim da ti je dosta