Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno 140 bodova

Joystick usb/port problem?

139 pregleda · 6 odgovora · otvorena 28.10.2012. u 13:37

Uzeo sam novi joystick ( acme - manje bitno ). Uglavnom kada ga uštekam u usb port izbaci mi obavjest:
"USB Device not recognized - one of the USB devices attached to this computer has malfunctioned, and Windows does not recognize it. For assistance in solving this problem, click this message."
Joystick ne radi i prepoznaje ga kao "unknown device" odnosno ne prepoznaje ga.
Prob'o sam sa jeftinim fazonima, restartanje pc, iskljucivanje iz struje, ručno skidanje drajvera bla bla ali i dalje isto.
Windows sedmica.
daj full name od joystick-a 
Tražio sam na google slične probleme , i naišao sam na problem . Lik je rekao : "Problem svoj sam riješio tako što sam oborio OS , i nakon diganja drajvere sam instalirao sa DriverEasyom i sad sve perfektno radi" Probaj unintalirati drajver od matične i onda sve drajvere koji nedostaju instalirati sa DriverEasyom 
amAr_r je napisao/la:
daj full name od joystick-a 
Tražio sam na google slične probleme , i naišao sam na problem . Lik je rekao : "Problem svoj sam riješio tako što sam oborio OS , i nakon diganja drajvere sam instalirao sa DriverEasyom i sad sve perfektno radi" Probaj unintalirati drajver od matične i onda sve drajvere koji nedostaju instalirati sa DriverEasyom 
acme model GA-05
Rješenje
Obriši USB drivere u device manageru, i onda ga uštekaj :)
Druze, ja sam imao slican problem, a i nije bio novi Joystick.

Problem je bio do kabla, kad kablo malo ispravim radi, kad se savije - ne radi.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.