Diskusija
Red Bull stratos gif
1.337 pregleda · 55 odgovora · otvorena 14.10.2012. u 20:26
SLK_deLuX je napisao/la:
nije mi jasno zasto nisi stavilu na njega kamere a govorili su da ce biti,sumnjivo mi nekako

Zavjera?
Frisk je napisao/la:
I meni isto, vec samo bijela tackica na crnom ekranu :-X
Zavjera?
Zavjera?
SLK_deLuX je napisao/la:
nije mi jasno zasto nisi stavilu na njega kamere a govorili su da ce biti,sumnjivo mi nekako
ZvekZvek je napisao/la:
na sebi je imao 3 kamere, po jednu na nogama i jedna na prsima. Nemozes te kamere ukljucit pa gledat uzivo prenos, to ce se pokazat za dan-dva ...

Ovaj mi se više sviđa, iskreno.
Svaka covjeku cast, ja sam gledao sve od pocetka kada je krenuo u svemir pa do kraja. Najezio sam se kada je krenuo i kada je skocio, bas je bilo ekstra. A ubilo me iscekivanje skoka, 20 minuta je trajala samo provejera, ali tako je to.
Uglavnom covjek ima muda, sigurno vuce korjene sa Balkana.
dzelo je napisao/la:
Svaka covjeku cast, ja sam gledao sve od pocetka kada je krenuo u svemir pa do kraja. Najezio sam se kada je krenuo i kada je skocio, bas je bilo ekstra. A ubilo me iscekivanje skoka, 20 minuta je trajala samo provejera, ali tako je to.
Zamisli osjecaj kada je pogledao dole :S
♥
♥
holyshit je napisao/la:
Zamisli osjecaj kada je pogledao dole :S
♥
♥
ma taman da nije nista bilo da je samo skocio opet je to skok za pamcenje.
Biti na rubu svemira i gledati kolika je zapravo Zemaljska kugla to nije mala stvar,i uostalom skocit sa te visine do dole mislim da je to neopisiv osjecaj+onaj dio atmosfere gdje mal te ne cujes kucanje svoga scra gdje nema ni vjetra niti iceg drugog.
GG felix.
Biti na rubu svemira i gledati kolika je zapravo Zemaljska kugla to nije mala stvar,i uostalom skocit sa te visine do dole mislim da je to neopisiv osjecaj+onaj dio atmosfere gdje mal te ne cujes kucanje svoga scra gdje nema ni vjetra niti iceg drugog.
GG felix.
Frisk je napisao/la:
I meni isto, vec samo bijela tackica na crnom ekranu 
Zavjera?

Zavjera?
Na Nacionalnoj geografiji ce biti, za 1 mjesec kako sam cuo.
Svaka mu čast, ovdje moraš imati muda ko dvije kante.
SLK_deLuX je napisao/la:
ja mislim da bi ovo svaki profesionalni padobranac mogo izvesti samo da skupi hrabrosti
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.