Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Gamers.ba - LoL II Turnir - Grupe i satnice

338 pregleda · 8 odgovora · otvorena 12.10.2012. u 23:11

Dobro vecer. Jucer su grupe izvucene preko Live streama zahvaljujuci Mandi tako da nista nije bilo namjesteno ili slicno. Uglavnom, ovo je zadnja tema za pocetak turnira.

GRUPA I
1. Dantes' Inferno
2. myRevenge BiH
3. ROYAL Gaming
4. eFRAGZ Gaming

GRUPA II
1. ETERNAL Glory
2. SETS
3. GO4WARD
4. Zoka team

SATNICE :
Dan 1 - Grupa 1 - 13.10.2012
19:00 - 1# - 2#, 3# - 4#
20:30 - 2# - 4#, 1# - 3#
22:00 - 4# - 1#, 2# - 3#

Dan 2 - Grupa 2 - 14.10.2012
19:00 - 1# - 2#, 3# - 4#
20:30 - 2# - 4#, 1# - 3#
22:00 - 4# - 1#, 2# - 3#

Prvo i drugo mjesto prolazi dalje.

NAPOMENA :
Mozete igrati i u ranije sate, znaci ne morate igrati tacno kad sam zakazao radi obaveza. Dogovorite se sa liderom drugog klana kad mozete oba teama i igrajte. Na kraju samo meni posaljete ss.

Maksimalno je dozvoljeno 15 minuta kasnjenja na mec, u suprotnom druga ekipa dobiva pobjedu ili poene.
Svaki lider ekipe je duzan da stavi SS, da bi dokazao da je odigran mec i ko je pobjedio, a ko izgubio.
Takodjer lideri su duzni da sa protivnickim liderom da se dogovore oko invajtova u game.

Ako imate kakvih prijedloga, zamjerki ili slicno, obratite mi se na pm.

OSTALE INFORMACIJE OKO TURNIRA NA : http://gamers.ba/forum/38/177261/gamers-ba-lol-ii-turnir/

Kontakt :
miirextyl (skype)
viva la miire (LoL)
ja sam lider ekipe dantes inferno pa molim nek me dodaju lideri ostalih ekipa iz grupe :D
f4nt0maimbat je napisao/la:
ja sam lider ekipe dantes inferno pa molim nek me dodaju lideri ostalih ekipa iz grupe :D
evo dodaj me th3 chos3n on3
Royal gaming lineup ili ti ga kontakt neki?
SETS

volcomStaRRR

dodajte me sutra
ja sam lider myRevengeBiH pa nek momci dodaju iz prve grupe

kontakt:n6v1m2i9

i nek gore edituje malo rezultate da se zna myRevenge je dobio eFrags
Ovo je smiješno, pitam Simbu kad ćemo igrati on kaže u 10 iako je za 15 minuta zakazan meč. Nije me ni pitao hoćemo li ili možemo li (a ne odgovara više), a ja nemam kontakt od leadera koji igra u 4. ekipi. Kako sad da se ja dogovorim?

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.