Dobar dan. Odlucio sam organizirati Gamers.ba LoL II turnir. Kratko i jasno, znate pravila, ovdje se samo mozete prijaviti. Prijave ce trajati do petka (12.10.2012) te ce tad i biti izvlacenja grupa. U subotu (13.10.2012) bi trebao da pocne turnir nakon izvlacenja grupa.
Informacije o turniru:
Mapa: Summoner's Rift
Team: 5v5
Pick: Tournament Draft
Server : EU West
Maksimalan broj ekipa : 8
KAKO SE PRIJAVITI?
Team name: __________
Summoner name #1 - leader
Summoner name #2
Summoner name #3
Summoner name #4
Summoner name #5
Leader contact (skype, LoL)
Prijave meni slati na PM jer ce tema biti lockana. Imate rok 5 dana da prijavite svoju ekipu. Molim da prijavite ekipu kao sto sam gore napisao.
Informacije oko satnica:
Satnice ce izgledati kao i sa proslog turnira, ako tako ne bude odgovaralo, moze se nesto izmjeniti, pa da odigrate tokom dana a ne kad je zakazan termin. Naravno, trebaju lideri da se dogovore. U svakoj grupi bit ce po 4 ekipe.
Dan 1 - Grupa 1 :
Vrijeme - 1# - 2#, 3# - 4#
Vrijeme - 2# - 4#, 1# - 3#
Vrijeme - 4# - 1#, 2# - 3#
Dan 2 - Grupa 2
NAPOMENA : Moze se igrati obje grupe u jednom danu, sve zavisi od prijava
Dan 3 :
Vrijeme - 1.mjesto iz Grupe A - 2. mjesto iz Grupe B
Vrijeme - 2 mjesto iz Grupe A - 1 mjesto iz Grupe B
Dan 4 :
Vrijeme - Gubitnici polufinalnih meceva
Vrijeme - Pobjednici polufinalnih meceva.
Finale i 3 mjesto (bo3):
Maksimalno je dozvoljeno 15 minuta kasnjenja na mec, u suprotnom druga ekipa dobiva pobjedu ili poene.
Svaki lider ekipe je duzan da stavi SS, da bi dokazao da je odigran mec i ko je pobjedio, a ko izgubio.
Takodjer lideri su duzni da sa protivnickim liderom da se dogovore oko invajtova u game.
Ako imate kakvih prijedloga, zamjerki ili slicno, obratite mi se na pm.
Sto se tice nagrada, jos ne znam sta ce biti. Skile je obezbjedio bodove, mozda skontamo i premiume. Vidjet cu jos sa ako sta se nadje ili ako neko ponudi.
Kontakt :
miirextyl (skype)
viva la miire (LoL)
miire @ gamers.ba
Informacije o turniru:
Mapa: Summoner's Rift
Team: 5v5
Pick: Tournament Draft
Server : EU West
Maksimalan broj ekipa : 8
KAKO SE PRIJAVITI?
Team name: __________
Summoner name #1 - leader
Summoner name #2
Summoner name #3
Summoner name #4
Summoner name #5
Leader contact (skype, LoL)
Prijave meni slati na PM jer ce tema biti lockana. Imate rok 5 dana da prijavite svoju ekipu. Molim da prijavite ekipu kao sto sam gore napisao.
Informacije oko satnica:
Satnice ce izgledati kao i sa proslog turnira, ako tako ne bude odgovaralo, moze se nesto izmjeniti, pa da odigrate tokom dana a ne kad je zakazan termin. Naravno, trebaju lideri da se dogovore. U svakoj grupi bit ce po 4 ekipe.
Dan 1 - Grupa 1 :
Dan 2 - Grupa 2
NAPOMENA : Moze se igrati obje grupe u jednom danu, sve zavisi od prijava
Dan 3 :
Vrijeme - 1.mjesto iz Grupe A - 2. mjesto iz Grupe B
Vrijeme - 2 mjesto iz Grupe A - 1 mjesto iz Grupe B
Dan 4 :
Vrijeme - Gubitnici polufinalnih meceva
Vrijeme - Pobjednici polufinalnih meceva.
Finale i 3 mjesto (bo3):
Maksimalno je dozvoljeno 15 minuta kasnjenja na mec, u suprotnom druga ekipa dobiva pobjedu ili poene.
Svaki lider ekipe je duzan da stavi SS, da bi dokazao da je odigran mec i ko je pobjedio, a ko izgubio.
Takodjer lideri su duzni da sa protivnickim liderom da se dogovore oko invajtova u game.
Ako imate kakvih prijedloga, zamjerki ili slicno, obratite mi se na pm.
Sto se tice nagrada, jos ne znam sta ce biti. Skile je obezbjedio bodove, mozda skontamo i premiume. Vidjet cu jos sa ako sta se nadje ili ako neko ponudi.
Kontakt :
miirextyl (skype)
viva la miire (LoL)
miire @ gamers.ba