Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Tekken 5 izazov

630 pregleda · 21 odgovor · otvorena 15.03.2007. u 22:42

Neko je nekad postavio slicnu temu, ali vidim da od toga nema nista. Kao sto naslov govori, ako ima neko ozbiljan da bi poigrao Tekkena 5, neka se javi. Ne hvalim se, ali ce vam biti potrebno nesto vise od srece i buttonsmasha da me pobjedite. Igram nekih 11 god, odkako se pojavio Tekken 2. Cisto 4 fun, a sto se mene tice i 4 nesto vise.
Dakle, samo ozbiljni i VEOMA iskusni gameri dolaze u obzir. Onaj ko se smatra takvim neka se javi na pm ili me add na MSN da se dogovorimo. Ja sam u Sarajevu. Planirao sam ovaj weekend da razbacimo.
Pozz
mogul ja al da igras sa jednom rukom

nekad sam davno igrao bio ovisnik

pa nisam imao s kime da igram niko nije htjeo da igra jer uvjek izgube

sad kad odem nekad djeca me buše po 10 razlike
Care svaka ti cast,ja nisam odavno igrao,ali sam prije igrao aktivno i ne bih da se pohvalim il sta,al ljudi se okupe u igraoni,sve jedan za drugim sjedaju po 2-3 sata niko ne moze da me pobjedi,oni deru dugmad i ne znaju sta pritiscu mlate...ja amo takticki znam sta radim i poderim ih,da igram i sad rado bi da poigramo al eto,bice neko sigurno ko jos igra.Pozdrav
ja sam dero raju tekkena mozda 2-3 god max, al 11, skidam kapu gospodin si!
no button smash - Neon, subota vjerovatno, ako nadjem kakve love, dokrajcio me rodjendan?
Kada bi samnom odigro ja mislim da ti nikad vise nebi naum palo da pomislis na Tekken bilo koji... Ti mi 11 Godina igras to si ti pogrijesio igras mozda 11 mjeseci, na kakvi 11 dana....
Kada bi samnom odigro ja mislim da ti nikad vise nebi naum palo da pomislis na Tekken bilo koji... Ti mi 11 Godina igras to si ti pogrijesio igras mozda 11 mjeseci, na kakvi 11 dana....
Bass je napisao/la:

Ovako brate... na tri dobijene.... 100% snaga.... po tri runde... 20 KM. Hocemo li?
toxiC-47 je napisao/la:
Ovako brate... na tri dobijene.... 100% snaga.... po tri runde... 20 KM. Hocemo li?

haj sa mnom ako smijes , ako me dobijes platis mi gajbu pive i ako se sjetim jos cega dodacu.smijes li
Kratke upute za igranje (verzije : Osigurach) :
Potrebni *****ijal : Joystick & Krema (solea, nivea ... moze i VAZELIN)

Postupak :
Dobro napastite JOYSTICK kremom, tj. tipke X O [] /\. I onda samo vrtite ko ludi po onim tipkama.

Imate zagarantovanu pobjedu ...
Muahhahahahaha ....

Ja i SOLEA protiv tebe vazda !
+AS+ je napisao/la:
haj sa mnom ako smijes , ako me dobijes platis mi gajbu pive i ako se sjetim jos cega dodacu.smijes li

Haj valja...a ako ti mene dobijes, placas sve ono sto smo igrali i jos toliko meni. More more...
Naleti do neona da ti pokazem par shaolin zahvata ( ti izaberi sa kim cu igrati)

hWala
Cage je napisao/la:
Naleti do neona da ti pokazem par shaolin zahvata ( ti izaberi sa kim cu igrati)

hWala

bash me zanima kako ces izvesti shaolin zahvat sa Pandom
Cage je napisao/la:

hWala

Sutra sam u Neonu... ocekujem te... javicu ti se veceras na pm u koliko sati. Bice i Andrey i njegovi i moji haveri, pa k'o turnir malo da zaigramo.
Peace
Xe0n je napisao/la:
mogul ja al da igras sa jednom rukom

nekad sam davno igrao bio ovisnik

pa nisam imao s kime da igram niko nije htjeo da igra jer uvjek izgube

sad kad odem nekad djeca me buše po 10 razlike

ehhehe cuj to pa dobro nije vise ni zanimljiv ko prije
Ja igram tekken-a wec nekoliko god al ne bash aktiwno ...
4 Andrey & Adis... stelnite se jos malo pa zovite na revans
4 Cage... tebe jos uvijek cekam...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.