Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Misicne skupine

513 pregleda · 33 odgovora · otvorena 10.10.2012. u 12:40

Sta je impresivnije ?
Tj. najteze,najbolje?
Odkad misicnu skupinu cini jedan misic :S gore si naveo npr biceps to je jedan misic. Skupina znaci grupa koliko ja znam :S
biceps djetetam' one se lože ja trbušnjake pa neće te trbušnjaci je****t kad te čovjek rukom ufati i zadovolji te onda pričaj
Ako planiraš ići u teretanu nemoj izdvajati te mišiće, već 1 dan radi jedno, 2 drugo itd..
Rasporedis semicni trening,tipa...biceps-leđa,triceps prsa,i noge i ramena radis skupa,nakon svakog treninga uradis 3 serije trbusnjaka po 15,12 i 10 ponavljanja,kada to zavrsis,ako ima u teretani vreca za udaranje tu odradi 5-10 minuta da se dobro preznojis i kraj treninga.

Nakon 2-2,5 mj. imat ces vidne rezultate.

Sretno..
Gledam temu, kontam bil te banovao, imaš sreće što ti je loki odgovorio, pa neću

Postavljaš besmislena pitanja i nešto očekuješ.. Najteže je održavati nizak BF, a ostalo se treningom lako razvija
n3xu5 je napisao/la:
meni lično je najvažniji biceps
A triceps ništa? Mora ti oboje biti vazno zbog izgleda.
Treniraj čitavo tijelo ne samo biceps/triceps. Ako se ložiš na ruke radi triceps više nego biceps jer je triceps veći mišić i doći će do izražaja više.
KillaOR je napisao/la:
Gledam temu, kontam bil te banovao, imaš sreće što ti je loki odgovorio, pa neću

Postavljaš besmislena pitanja i nešto očekuješ.. Najteže je održavati nizak BF, a ostalo se treningom lako razvija
Ma tooo macko samo silu prosipaj bez razloga
Ovo nije pitanje u smislu da ne znam nego me zanimalo sta raja sa Gba misli o tome
Jeste ograničeni, ako sam napisao da je meni lično najvažniji biceps, to ne znači da ne radim ostale dijelove tijela. Ne kontam što pametujete bez razloga
Nisam neki stručnjak , al po meni biceps i grudi , tj gornji dio tijela.
Pločice ko god je mršav ima , dok se ostali dijelovi tijela moraju radit.

Ako ideš u teretanu onda ne trebaš ni jednu grupu mišića preforsirat jer onda ćeš izgledat nakaradno , nego radi sve pomalo i postepeno pojačavaj.

@Loki +1
Plocice ima svaka mrsava budala ...

Al' nista netreba pretjerivati,al' bar po meni noge ..

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.