Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

ADSL

341 pregled · 21 odgovor · otvorena 13.03.2007. u 23:28

prije 6 mjeseci sam narucio ADSL i vjerovali ili ne jos ga nisam dobio !!!!

pa se pitam da li cu ga dobiti u sljedecih 6 mjeseci ili ne?

ako je neko imao slicnih iskustava nek me posavjetuje molim vas..

shvatite me nemogu cekati AAAAA

narucivali su i moji jarani pa su cekali po 5 mjeseci nisu imali opreme prije nove godine a sad neznam neki dan dobio moj jaran
e ako nisi dobio za 6 mjeseci neces ni u narednih 6 mj...to je doslo do neke greske ba zaboravili su na tebe si zvao postu da provjeris...jer ja sam narucio adsl tak prije nekih 6 mj malo jace i dosli su mi za 7 dana...
ah imao sam i ja takvih problema..nazovi tamo i fino pokusas na kulturan nacin popricati s njima ako ne ide tako onda fino sve po spisku i oni sutra dodju....
"gamers.ba nije rame za plakanje" pwned by abasi.

kako sami kazu : "zovnite ako ne dodjemo nakon 15 dana" ako vec ne mozes cekati trebao si zvati i zvati svakih 15 dana.
meni je doslo nakon 25 dana i to kad je red bio poprilicno dug. dok je jos bilo 1km prikljucak. zovi ih pasa moj.
ja imam isti problem ! narucio prije 3 mjeseca nigdje ih ! zovem ih kaze dok dodjes na red ! zovem ih 2 put kaze dok zavrsimo musterije iz prethodne godine !!! odustao sam....

+EDIT :

ipak se isplati evo mene jutros zvali kazu eto nas sutra ujutro !!! cekao 3 mjeseca...

Zadnji edit: 14.03.07 u 12:57:58

haveru uradi ko i ja reko starom da nazove i da se malo izdere na telefon i vidices doce u roku 3 dana da prikljuce
ja ADSL cekam hmm .. 2 godine vec tako nesto pa nikako da ga dobijem
Odes fino u njihovu kancelariju i fino reknes da toliko cekas i zamolis ih da ti dodju... Ostavis broj i cekas.. Meni su dosli u roku 4 dana...
meni je isto bilo...al jarane ides stalno u BHT...i zoves...dosadjujes sto vise...najbolje ti je da odes direktno u bihnet i da njima kazes koliko cekas...ove iz poste boli k... za tebe i oni blage nemaju
a ustvari zavisi gdje zivis...jer ona karta pristupa adsl-u il kako se vec to zove...nije bas najbolja...pokaze da moze adsl kod tebe kuci...a u stvari kad nazoves bihnet...kazu da nemoze ima i tog
sad nedolaze jer fol nemaju opreme, tako su i mene zavlacili, ma zovi ih bukvalno svaki dan pa ce ti doc
ak sinarucio i toliko ckas odmah ih nazoves telefonom ipricas im svoju stvaar i eto ti ih za 2 dana
Tkoje je bilo i meni pa ....
meni dosli za 3 dana
Bass je napisao/la:
Ja bi ih zvao svakih 5 Sati dami dodju....

Ovo ti je pametno
Ja sam cekao 22 dana i da nisam bio uporan i swaki dan ih zwao nebi ni ja dobio MOj sawjet zowi,zowi i samo zowi tj . dosadjuj
tempA je napisao/la:
Nisu jedini a nisu ni najjbolji...

jesu brate ... najbolji su najbolji je ADSL nek prica ko sta hoce nikad conn ne puca i nema ni pinga

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.