Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[TuT]Lan DeathMatch Botovi

262 pregleda · 6 odgovora · otvorena 04.10.2012. u 00:11

Pozz gameri/gamerice

Danas ću sam pokazati kako se instaliraju DeathMatch[DM] botovi na vaš lan server.

Nešto o botovima:
Botovi koje ću vam pokazati kako se instaliraju su napravljeni od "GISSO-a" te su free sa njima je i plugin koji možete namještati u addons folderu kada ubijete nekoga dobijate extra hp recimo , obični kill +15HP ,Headshot +25.Imena botova imena pro igrača.

Step 1

Prvo što trebate skinuti jesu botovi njih možete naći na linku ispod

-http://www.mediafire.com/?a3xskig31128zv1

Kada se vaši botovi skinu doći će u zip fajlu.Extraktujte ih na vaš desktop te će te dobiti folder pod imenom "csdm+bots".

Step 2

Otvorite folder te će te u njemu naći još jedan folder pod imenom cstrike a u njemu addons.

Step 3 Otvorite vaš cstrike folder i prevucitete folder pod imenom addons u njega.

Vaša instalacija je gotova.

Nakon instalacije udjite u cs i izaberite mapu i kreirajte kada uđete na vaš kreirani server u konzolu kucajte:
"exec dm_userconfig.dm" te nakon toga kucajte
"pb_bot_quota_match [broj botova]"

za menu "pb menu"
za isključenje međusobnog ubijanja kucajte "mp_freeforall 0"
mp_friendlyfire 0 i pb_ffa 0"

Gameplay botova:

- http://www.youtube.com/watch?v=NEr0cpSL3Rc

~Enjoy~
Igrao sam sa ovim botovima, ping obično bio (50-60) ms pa sam "vježbao" offline .. btw. dobra stvar je ovi "healing" poeni kad nekog ubiješ .. Iako mi sad ne treba, u tut dodaj još samo jedno, a to je kako isključiti FFA, da se ne ubijaju CT i T međusobno, dosta igrača to nervira, pa im pokaži kako da ugase kad već praviš TUT temu.
Sve ostalo OK, svaka čast, valjda će biti raje da još puca CS-a 
dobar je tut svaka cas sve fino objasnjeno iz prve sam namjestio botove :D svaka cast
psycho4ea je napisao/la:
Meni nece da radi
Reinstaliraj cs tako je meni 1 bilo :) Posle tog trebalo bi dia ti radi :)
ili možda nisi sve uradio kako treba :)

Post dobio aplauz od DZAVID

džavide ošamari me da boli, vidi skurac što mi skače imam premium hahahahaah

Post dobio šamar od holyshit

trosi me samo ove noci

Post dobio šamar od holyshit

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.