Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

World of Tanks kupovina golda

123 pregleda · 4 odgovora · otvorena 02.10.2012. u 23:54

-Pozdrav.
Interesuje me kako mogu kupiti gold u navedenoj igri. Ponestaje mi slotova u garazi a slotovi se kupuju goldom :D ... pisalo je nekad da se gold moze kupiti kreditom...

spameri zaobidjite.
Iz BiH možeš kupiti samo kreditnom karticom i Paypal-om, znam jer sam ja kupovao i tražio načine.Ovaj Daopay za plaćanje preko mobilnog ne radi za BHTelecom - provjerio sam.

Što se tiče ostalih zemalja nisam siguran, ali mislim da RH ima neku treću mogućnost plaćanja mobilnim.. ne znam kako to kod njih fercera.

Post dobio aplauz od Limmaa

Ako koristis svoju karticu onda je OK, ali pazi ako ti bude neko uplacivao drugi sa njegove kartice kao gift, moze se desiti da mu zabrane da kupuje sa tom karticom golde.
Ja mislim da mozes i preko western union da uplatis, preko uplatnice.

Evo ti ovo i procitaj, ima dosta korisnih stvari
http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/forum/392-finansijska-sekcija/

A ako ti je hitno, tj ako hoces veceras bas gold da kupis, mogu ti ja to odraditi preko paysafecard, a ti se potrudi da na telefonu imas dosta para
:D:D:D

Post dobio aplauz od Limmaa

Kreditna kartica i paypal.
Mozda mozes kupiti preko PSC (PaySafeCard).
Preko kredita slabo sta iz Bosne moze, pa tako i ovo...

Btw - tenkovi ti u garazi stoje ? :O
DaoPay radi za Srbiju i Hrvatsku za Bosnu ništa ne radi ( drzava govno ) ako imas paypal il karticu to ti je opcija il da ti neko kupi ( kao meni ) usput tenkaši zovite u platton nekad nick : valentino1337 - Patton je na raspolaganju xD :D

ili jednostavno probaj ucestvovati u ovim igrama nagradama sto budu mozda uhvatis nesto  :)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.