Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Kupovina MP3 playera?

117 pregleda · 6 odgovora · otvorena 23.10.2012. u 21:19

Pozdrav. Mrsko mi vise preko mobitela slusati muziku na slusalicama,pa kontam da kupim sebi MP3 player.

Imam iPod nano 3. generacije ali je kopija i to neka kineska,ne mogu slusati muziku na njemu  : .

Treba mi MP3 player samo za muziku,ne treba mi MP4 jer je skuplji i jendostavno mi ne treba,memorije ~4GB,nov naravno mora biti,i po mogucnosti da se puni preko USB prikljucka na PC-u,da ne moram kupovati stalno nove baterije i treba imati fine slusalice da su ugodne za uho i da se ne pokvare brzo.

Nisam ovo nikad kupovo,preporucite nesto do ~40KM(valjda je dovoljno)? 

Po piku sam gledao i ovo mi je posebnoo upalo u oko jer se skoro pa ovo samo i prodaje : CLICK 1 - CLICK 2 - CLICK 3 - CLICK 4. 
imam ja 512 mb prodo bi ti za petaka

Post dobio šamar od b0k1

pa i to sto planiras kupit su isto sve kineska sranja
materet ko jos koristi mp3 player 
kupis dobar mob i dobre sluse i to je to
u mene kvaliteta na sonyu odlicna a isto tako i na svakom novijem mobitelu
ako vec zelis mp3 kupi ovaj zadnji kao sa lcd-om, ako ces mp3, kupi ovaj samsung, ne izgleda los. Izbjegavaj kupovati "MS" mp3 i mp4 playere, jer sam vec imao 2 i dosta brzo se pokvare i slusalice a i prikljucak za slusalice, tako da se promjeni i kvaliteta zvuka.
I da, ako se vec odlucis za mp3 player, nemoj kupovati one sa onim kao yoistickom okruglim za funkcije premotavanja itd. nego ove na tipke 
mersimthebody je napisao/la:
pa i to sto planiras kupit su isto sve kineska sranja
materet ko jos koristi mp3 player 
kupis dobar mob i dobre sluse i to je to
u mene kvaliteta na sonyu odlicna a isto tako i na svakom novijem mobitelu
Aaa kako ti ne kontas?-Para se nema!! Sve i da imam sto bi kupovo MP4 za video,text,kamerom ,a treba mi samo muzika,al dobro ovaj samsungov nije skup.

Koliko vidim po ovom piku same kopije iPoda j**o ih on -.- ,kopiju necu da uzimam jer imam jednu koja ne radi,znal neko kako se krecu cijene po radnjama nekog originalnog MP4 playera???
I sta trebam gledat pri kupovini? 
_oma_ je napisao/la:
Aaa kako ti ne kontas?-Para se nema!! Sve i da imam sto bi kupovo MP4 za video,text,kamerom ,a treba mi samo muzika,al dobro ovaj samsungov nije skup.

Koliko vidim po ovom piku same kopije iPoda j**o ih on -.- ,kopiju necu da uzimam jer imam jednu koja ne radi,znal neko kako se krecu cijene po radnjama nekog originalnog MP4 playera???
I sta trebam gledat pri kupovini? 
http://www.apple.com/ipod-shuffle/
Jos malo para skupis i imas orginal 100%
TAU je napisao/la:
http://www.apple.com/ipod-shuffle/
Jos malo para skupis i imas orginal 100%
Je li za ovo moram imati onaj iTunes??? Ja mislim da preko iTunesa moram kupovati muziku,kako ti ide 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.