Pozdrav. Mrsko mi vise preko mobitela slusati muziku na slusalicama,pa kontam da kupim sebi MP3 player.
Imam iPod nano 3. generacije ali je kopija i to neka kineska,ne mogu slusati muziku na njemu
:
.
Treba mi MP3 player samo za muziku,ne treba mi MP4 jer je skuplji i jendostavno mi ne treba,memorije ~4GB,nov naravno mora biti,i po mogucnosti da se puni preko USB prikljucka na PC-u,da ne moram kupovati stalno nove baterije i treba imati fine slusalice da su ugodne za uho i da se ne pokvare brzo.
Nisam ovo nikad kupovo,preporucite nesto do ~40KM(valjda je dovoljno)?
Po piku sam gledao i ovo mi je posebnoo upalo u oko jer se skoro pa ovo samo i prodaje : CLICK 1 - CLICK 2 - CLICK 3 - CLICK 4.
Imam iPod nano 3. generacije ali je kopija i to neka kineska,ne mogu slusati muziku na njemu
:
.Treba mi MP3 player samo za muziku,ne treba mi MP4 jer je skuplji i jendostavno mi ne treba,memorije ~4GB,nov naravno mora biti,i po mogucnosti da se puni preko USB prikljucka na PC-u,da ne moram kupovati stalno nove baterije i treba imati fine slusalice da su ugodne za uho i da se ne pokvare brzo.
Nisam ovo nikad kupovo,preporucite nesto do ~40KM(valjda je dovoljno)?

Po piku sam gledao i ovo mi je posebnoo upalo u oko jer se skoro pa ovo samo i prodaje : CLICK 1 - CLICK 2 - CLICK 3 - CLICK 4.