Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

nikolinho u rangu sa GTRom

849 pregleda · 38 odgovora · otvorena 01.10.2012. u 16:17

Pozdrav,

Danas sam pretraživajući hltv.org naišao na vrlo zanimljivu informaciju. Nikola 'nIKOLINHO' Kovač, igrač srpske ekipe iNation i reprezentacije Bosne i Hercegovine u Counter-Strike 1.6 se nalazi u rangu sa najboljim svjetskim igračima, po rejtingu, kao što su GeT_RiGhT, Neo, coloN i drugi.

Trenutno dijeli prvo mjesto sa GeT_RiGhTom, a iza sebe je ostavio igrače poput Neo-a, FalleN-a, cogu-a, roman-a, coloN-a i drugih.

Statistika

Jučer je sa svojom ekipom iNation obezbjedio učešće na DreamHack Bucharest. Ide mu u prilog i činjenica da GeT_RiGhT ne učestvuje na tom turniru, i vrlo je moguće da će ga prestići na listi top igrača po rejtingu i postati prvi Bosanac i Hercegovac koji je bio prvi po statistici, a sigurno i od balkanaca.

[youtube]jGkcUzXy3ZQ[/youtube]

Jedino zbog čega možemo žaliti je da je ovo jedan od posljednjih turnira u CS 1.6, i teško da će moći igrati za neku od jačih ekipa, osim u CS:GO.

Tema se ne može nazvati diskusijom, ali eto, pišite što god.
nikola j**i gtraaaaaaaaaaaaa 
Au, svaka čast, izvrstan je igrač , tu mu je negde i mesto trenutno, jer GeT_RiGhT, Neo i ostala kompanija više ne igra CS 1.6 :)
Drago mi je zbog njega, a krivo mi je što nema budućnosti u 1.6, tako da ili može prestati ili preći na CS:GO, a ko zna kako će se tamo pokazat kad je potpuno drukčija igra.

Sretno mu u budućnosti i volio bih ga i u CS:GO vidjet u vrhu 

Post dobio aplauz od DZAVID

Statistika govori tako, ali GTR je igrao na velikim turnirima a on ne s toga se ne mogu bas mjeriti. Ali svaka mu cast!
Jedan od boljih cs igraca BiH scene!
spY je napisao/la:
Doguraj ti dokle je on, pa marak preko "low" ekipa.
Znao sam da ce me neki moron citirati -.-'

Idoli jedan govorim da su low ekipe na osnovu ekipa protiv kojih igraju ostali igraci,ali ti si nedovoljno pametan da bi skontao smisao svega toga,njmu svaka cast predobar je igrac,ali kazem da taj rejting ne mozes na takav nacin gledati 
VEYRON je napisao/la:
Znao sam da ce me neki moron citirati -.-'

Idoli jedan govorim da su low ekipe na osnovu ekipa protiv kojih igraju ostali igraci,ali ti si nedovoljno pametan da bi skontao smisao svega toga,njmu svaka cast predobar je igrac,ali kazem da taj rejting ne mozes na takav nacin gledati 
Možda nije imao neku veliku priliku da to dokaže? Uopste nije mala stvar tu gdje se nalazi. Uopste nije za kritike neke, nego samo pohvala. Bio ja moron, il ne bio. 
kako su ljudi samo ljubomorni 
Nek povede on neku dobru ribu kraj sebe, nabijem ja njegovo prvo mjesto sad kad se CS raspao, gdje je bio prije nekoliko godi kad je trebalo dosta truda da se plasiras za neki veci turnir a gdje je jos igra na tom turniru.

Post dobio šamar od DZAVID

ajde sad prestanite srat covjek je doguro do kud je doguro to je cast da ga se uopce poredi sa njima ... sad jel bolji ili nije to je ovdje nebitno kako je gore dzavid reko i hrdjavu ku*** i dlake smetaju ... poklonite se covjeku a vase komplekse ljecite negdje drugdje nije ovo terapijska zajednica ovo je gamerski portal :(

edit : de ko boga te molim osamari ovog kondu dole
Nek se pokloni on meni, to je isto ko kad bi mene poredili sa legenndama fudbala, izdriblam Maradonu i sad sam ja neko kao mudo treba se meni klanjat i mora mi se ulizivat. Kompleksasi su ovi sto mu lizu bulju. HVALA!

Post dobio šamar od DZAVID

Svaka mu čast, i koje je on godište? Jel istina da je 97?:D

btw baš cogu još uvjek igra?
Objašnjava momak igricu, nek mu je sa srećom dalje 
Kao što ovaj gore kaže, nije isto igrati sa HEADSHOTBG i Na' Vi, fnatic, SK etc.

Njemu svaka čast, ali neka zna gdje je i na čemu stoji, iskreno, nije u rangu sa GTR-om.
nikolinho brt samo nastavi tebi je tek 16 godina a ti si pro sine :D
Ti nikolice XD

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.