Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Neće da prži

212 pregleda · 10 odgovora · otvorena 27.09.2012. u 21:38

Evo već sam tri dvda izjebo i srklet me hvata.

Pržim .iso fajl od 4,5 gb na dvd, preko nera, stigne do neke granice i onda izbacuje errore. Probao sam i različite .iso fajlove i različite dvdove. Šta može bit?

Izvinite na gramatičkiJEM greškama, nervozan sam.

Hvala.
Možda je oštećen .iso file pa kad ti dođe pržit do određenog dijela jednostavno ne može? Šta pokušavaš ispržit inače?
MaRiJo4EvEr je napisao/la:
Možda je oštećen .iso file pa kad ti dođe pržit do određenog dijela jednostavno ne može? Šta pokušavaš ispržit inače?
Rekao sam da sam probao i različite .iso fajlove, i uvijek stigne do druge granice, nekad do 80%, nekad do 20%. Slackware pokušavam a probao sam i Debian i Mint i sve moguće distribucije isti problem.
Probaj preko Alcohola 120% spržit. Ako ne bude htjelo, možda ti je prhno pisač.
Preko Nere je najsigurnije, ako si vec pokusavao i ono na .iso fajl desni klik i "Burn image to disc" i opet nece, otvori racunar i vidi jel ti DVD-RW fino spojen SATA na maticnoj.. Ako je i to dobro onda jednostavno probaj neki drugi, 20 KM nov DVD-RW :/
Svršavate na Neru, Alcohol a na tržištu ima deset puta boljih rješenja, kao što je npr. Ashampoo koji se može naći sa serialom na svakoj torrent stranici u najnovijoj izvedbi.

Ako ti on ne sprži, onda ti je pržač rahmetli !
@Ovi gore. Umjesto da pomognete momku vi pametujete, eto vi obrazovani...završilo osnovnu školu i konta ono pokupilo svu pamet svijeta i ono ima pravo reći nekome da je nepismen...

OT:
Kao što ti rekoše gore, probaj sa drugim programom, a ako opet ne bude moglo pržač komotno u kantu šibni.
exampLe_ je napisao/la:
@Ovi gore. Umjesto da pomognete momku vi pametujete, eto vi obrazovani...završilo osnovnu školu i konta ono pokupilo svu pamet svijeta i ono ima pravo reći nekome da je nepismen...

OT:
Kao što ti rekoše gore, probaj sa drugim programom, a ako opet ne bude moglo pržač komotno u kantu šibni.
Priča dečko od 17 godina..
Upravo si mu rekao isto što i 5 osoba prije tebe.

@ ako je tako kul, da i ja:
Probaj pržiti preko nekog drugog programa, ako ne može, crk'o ti pržač. 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.