Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

GAMERS.ba Skin?

846 pregleda · 25 odgovora · otvorena 26.09.2012. u 20:21

Evo nakon vise od godinu dana, cisto informativno dizem ovu temu da vidimo koji skin koristite, jer su bile promijene na deffault skinu i ja sam licno presao na njega!

Koji vi skin koristite, i koji je vama najbolji ?

Ja koristim default, jer je jednostavno nekako preglednij po meni 

SKILE ODOBRIO TEMU, ALI AKO BUDETE SPAMALI, ZAKLJUCAT CE TEMU!
Koristio sam Default a sad koristim Plavi. Oba skina su simple ali eto, malo sam promijenio 
Crveni for life ocami. 
Rasta skin rulz!
Koristim crni od kada sam premium aktivirao, jednostavno mi se svidja, nije napet za oci kao default. To je moje misljenje bar 8-)
Koristio crveni, jer mi ima najprikladnije boje, nije "tezak za oci" ali sada kako je izmjenjen default, sad koristim njega !!
Crni.Ne upada u oči i može se gledati u njega. =)
Koristim crveni, prije sam koristio plavi ali eto ova crvena nekako fina za oko 
Crveni rulz 
Koristio sam default dok nisam imao premium i činio mi se jako dobar, ali sada koristim crni i smatram da je najbolji. 
Red.
Crni. Ne upada u oci i naviko sam se, nemogu sada neke druge 
Crveni skin glavni
Plavi već godinu dana.
prvo default,pa crveni a trenutno plavi koristim 
Crveni

Fin raspored, shapeovi odlični, a i moderatorske opcije nisu ubagovane ko na crnom i plavom.
Ko nema skin, neka ga obavezno kupi. 60 bodova za ovako dobru stvar...

DZAVID je napisao/la:
Crveni

Fin raspored, shapeovi odlični, a i moderatorske opcije nisu ubagovane ko na crnom i plavom.
Ko nema skin, neka ga obavezno kupi. 60 bodova za ovako dobru stvar...

Davno sam kupio taj skin i nije mi se svidio tad sam bio na plavom, al evo sad ga aktivira, ne udara u oci bas kao default 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.